Ο πανικός Σάκη, Εξάρχου, Μπακοκαυμενάκηδων

30/06/2021, 10:14
Ο πανικός Σάκη, Εξάρχου, Μπακοκαυμενάκηδων

Παρατηρείται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα μια προσπάθεια από κύκλους οι οποίοι πρόσκεινται στο σύστημα Farallon, Μπακοκαυμενάκηδων , Σάκη Καλλιτσάντση και Εξάρχου, να δημιουργήσουν μέσω διαρροών στον Τύπο εντυπώσεις όσον αφορά την νέα διοικητική ομάδα του Ελλάκτωρα υπό την ιδιοκτησία των Ολλανδών!

Σε απλά λόγια αμερικανοί, Αρκάδες «εφοπλιστές» (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι), Σάκης και Εξάρχου ή Λόρενς … της Αραβίας όπως αποκαλείται ο γοητευτικός δικηγόρος σε κύκλους των Εμιράτων (γιατί άραγε τον ψάχνουν;), επιδιώκουν με ίντριγκες και συνωμοσίες να αντισταθμίσουν τα πραγματικά δεδομένα της διαχειριστικής τους περιόδου για τα οποία Μυλωνογιάννης και Θύμιος τους έχουν δέσει σε μια κόλλα χαρτί!

Και φυσικά στον χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ βρίσκουν με ευκολία πρόθυμους «αναλυτές» οι οποίοι αναδεικνύουν τον ρόλο που δήθεν διαδραματίζει ο Ν. Δένδιας στον Ελλάκτωρα, εμπλέκοντας αυθαιρέτως τον τόπο κατοικίας του στην Κέρκυρα με το εξοχικό του Ολλανδού, ενώ δεν διστάζουν να προβαίνουν σε αναφορές που έχουν να κάνουν με παιδιά, οικογένειες!

Η λογική της συνωμοσιολογίας βρίσκεται στο αποκορύφωμα, εμπλέκοντας ακόμη τον Ελλάκτωρα σε παιχνίδια διαδοχής στην ΝΔ με τον νυν υπουργό Εξωτερικών να παρουσιάζεται ως …δελφίνος, που ονειρεύεται τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η δύσκολη θέση ποινικά και αστικά στην οποία έχει περιέλθει η προηγούμενη διοίκηση της Ελλάκτωρ, όπως τούτο έχει προκύψει από τον διαχειριστικό έλεγχο, έχει προκαλέσει πανικό στην πρώην διοικητική ομάδα και τους επενδυτές που της συμπαρίστανται, με αποτέλεσμα να επιδιώκεται μέσα από φαντασιώσεις, μυθεύματα, αυθαίρετες αναφορές και προσεγγίσεις αλλά και σενάρια συνωμοσίας να ανατραπεί η κυρίαρχη άποψη και να γείρει η πλάστιγγα υπέρ τους!

Και πραγματικά διερωτώμαι: εάν και όταν οι Ολλανδοί και η νυν διοίκηση του Ελλάκτωρα αποφασίσουν να στείλουν στον εισαγγελέα απολύτως τεκμηριωμένα, τα έργα και τις ημέρες της προηγούμενης διοίκησης, τι άλλο θα σκαρφιστούν να πουν και να διαρρεόσουν, στα γνωστά τοις πάσι εξαπτέρυγα;