Μια πρόταση-μαϊμού για τον Ελλάκτωρα που στηρίχθηκε σε μια εκ των προτέρων «κατασκευασμένη» διαδικασία!

Μια πρόταση-μαϊμού για τον Ελλάκτωρα που στηρίχθηκε σε μια εκ των προτέρων «κατασκευασμένη» διαδικασία!

Η «επιστολή» των Μπακοκαϋμενάκηδων στην Reggeborgh οι παρεμβάσεις των δήθεν ανεξάρτητων αρχών και τα «συγκοινωνούντα δοχεία» με την Επ. Κεφαλαιαγοράς!

Γίναμε ξαφνικά αποδέκτες μιας πρότασης (δήθεν) από τους «εφοπλιστές» Μπακοκαϋμενάκηδες (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι) εξαγοράς των μετοχών που κατέχουν στον Ελλάκτωρα οι Ολλανδοί της Reggeborgh, με ημερομηνία 4 Απριλίου!

Και μάλιστα σύμφωνα με τις διαρροές η πρόταση των Μπακοκαϋμενάκηδων προς τα αφεντικά και την νόμιμη ηγεσία του Ελλάκτωρα, εμπεριείχε και... premium!

E, ρε λαρτζιλίκια οι πετρελαιάδες των διεθνών υδάτων του Περσικού…

Ωστόσο, η «βαρύνουσα», «σοβαρή» και «αξιόπιστη» πρόταση των Ποδοσφαιρανθρώπων της μικρομεσαίας ομάδας του Αστέρα Τρίπολης που έχασε ακόμη και από τον Ιωνικό στην Τρίπολη και γελάνε και οι …πέτρες στην ορεινή Αρκαδία, «αποσύρθηκε» σε χρόνο μηδέν, ειδικότερα στις 13 Απριλίου, γιατί -λέει- προέκυψε η έρευνα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και η κλήση σε ακρόαση Ολλανδών και Λιανού!!!

Ξέρετε ποια έρευνα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς: αυτή που διενήργησε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (Wonder Woman) και συγκέντρωσε έναν ολόκληρο τόμο στοιχεία από διεθνείς συναλλαγές ενώ η δικογραφία συμπυκνώθηκε σε 90 σελίδες!!!!

Επειδή προφανώς οι Μπακοκαϋμενάκηδες και οι 2 «κυρίες ντετέκτιβ» της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς μας έχουν περάσει για …αμερικανάκια, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση τα εξής:

Πρώτον, η περίφημη έρευνα της ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ - ΘΑΥΜΑ, πέραν πάσης αμφιβολίας είναι προϊόν- αποτέλεσμα επίπονης και σκληρής δουλειάς μιας ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, που την έφεραν έτοιμη, στο πιάτο!

Δεύτερον, η πρόταση εξαγοράς των Μπακοκαϋμενάκηδων ήταν «μαϊμού», προσχηματική που αποσκοπούσε να αποσυρθεί αφού προηγουμένως προκαλούσε επικοινωνιακές εντυπώσεις! Διότι οι Μπακοκαϋμενάκηδες, όπως και όλο το σύστημα δικηγόρων, πολιτικών, υπουργών, διορισμένων μελών στο ΔΣ της Επ. Κεφαλαιαγοράς που λειτουργούν ως «συγκοινωνούντα δοχεία», ήξεραν ότι …ολοκληρώνεται η έρευνα (της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΗΣ υπαλλήλου – θαύμα) και ότι οι Ολλανδοί με τον Λιανό θα κληθούν σε ακρόαση!

Τρίτον, καθίσταται πλέον σαφές ότι οι δήθεν Ανεξάρτητες Αρχές, όχι μόνο είναι διάτρητες σε επίπεδο διασφάλισης διαρροής απόρρητων στοιχείων και ερευνών, αλλά με τη στάση και τη συμπεριφορά τους παρεμβαίνουν (εκούσια ή ακούσια αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί) στην έκβαση πολύ σοβαρών επιχειρηματικών υποθέσεων…