Δικαιοσύνη: Νέα καταγγελία κατά Δ. Λιγνάδη για βιασμό

21/04/2021, 12:09
Δικαιοσύνη: Νέα καταγγελία κατά Δ. Λιγνάδη για βιασμό

Νέα καταγγελία για υπόθεση βιασμού ανηλίκου από τον προσωρινά κρατούμενο για δύο βιασμούς Δημήτρη Λιγνάδη τίθεται στο στόχαστρο της Εισαγγελίας. Η υπόθεση αφορά κατάθεση που έδωσε στην 19η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία, σε βάρος του καλλιτέχνη, 24χρονος ο οποίος φέρεται να ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από επτά χρόνια, οπότε το φερόμενο θύμα ήταν 17 ετών.

Η κατάθεση του 24χρονου διαβιβάστηκε από τη δικαστική λειτουργό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να διερευνηθεί και αμέσως, με εντολή της Προϊσταμένης Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με ερευνώμενο αδίκημα τον βιασμό.

Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος θα καλέσει σε κατάθεση τον 24χρονο καταγγέλλοντα, ώστε να διακριβωθεί η βασιμότητα των όσων υποστηρίζει.

Η υπόθεση είναι η τέταρτη που αφορά μη παραγεγραμμένο καταγγελλόμενο αδίκημα, η οποία ερευνάται από τη Δικαιοσύνη με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο καλλιτέχνη.