Εξαγοράστηκε η Ηeliades DMC

01/02/2021, 19:52
Εξαγοράστηκε η Ηeliades DMC

Η ελληνική θυγατρική εταιρία Ηeliades DMC η οποία ανήκε στον μεγάλο Γάλλο tour operator Vacances Heliades S.A., εξαγοράστηκε από τους Event Makers DMC Athens –Greece και Beyond Limits Travel.

Η Vacances Heliades είναι συνυφασμένη με το γαλλικό τουρισμό στην Ελλάδα.

Η εξαγορά της θυγατρικής της ήταν αποτέλεσμα ενός τολμηρού εγχειρήματος των επιχειρηματιών, να εξαγοράσουν στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς το 100% των μετοχών της θυγατρικής της Vacances Heliades.

Η FedHATTA αναδεικνύει την επιχειρηματική τους κίνηση να αναπτύξουν μία πρώην θυγατρική εταιρεία η οποία έχει άμεση σχέση με μια από τις πιο σημαντικές αγορές για την Ελλάδα, τη Γαλλική.

«Τώρα είναι η στιγμή μας!

Η Ελλάδα χειρίστηκε καλά την κρίση της πανδημιας ανακτώντας το κύρος της, στην Ευρώπη και αφήνοντας «πεδίο δόξης λαμπρόν» για όλους εμάς.

Το test drive με το άνοιγμα του τουρισμού το 2020 πέτυχε, έχουμε σπουδαίους επαγγελματίες με γνώση και διάθεση, οι Γάλλοι αγαπούν την Ελλάδα και το Vacance Heliades είναι ο μεγαλύτερος TO για την Ελλάδα!.

Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη.

Είμαστε Έλληνες κι αφού δεν μπορούμε να φέρουμε τα μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα, θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να βάλουμε ένα πετραδάκι στην μετά Covid εποχή που πρέπει να είναι η πιο λαμπρή περίοδος στην ιστορία του τουρισμού για τους Έλληνες επαγγελματίες.

Η Heliades Diakopes στην Ελλάδα είναι το επόμενο μεγάλο μας event. Η επιστροφή στην κανονικότητα δεν θα έρθει χωρίς θυσίες και σκληρή δουλειά. Αυτή είναι η στιγμή μας.

Ας σηκώσουμε τα μανίκια και ας βοηθήσουμε την χώρα μας με τον τρόπο που ξέρουμε καλύτερα από όλους: δουλεύοντας με κέφι!» δήλωσαν οι επιχειρηματίες Μαρία Παπαδάκη, Αντώνης Κουτσογιαννάκης και Φιλία Καρακατσάνη, ευχαριστώντας την Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος για την αναγνώριση του επιχειρηματικού εγχειρήματος.

«Θεωρήσαμε αυτονόητο να τιμήσουμε τους συναδέλφους που τόλμησαν να κάνουν τη διαφορά και να επενδύσουν εξαγοράζοντας την ελληνική θυγατρική του γαλλικού tour operator μέσα σε μια πρωτοφανή κρίση σαν αυτή που βιώνουμε. Είναι χρέος μας να αναδεικνύουμε πρωτοβουλίες σαν αυτές, οι οποίες, στοχεύουν στην εξωστρέφεια και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση» σημείωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λύσανδρος Τσιλίδης.