“the ΙΤ-TECH” edition - Από 24 έως 27 Mαΐου με δωρεάν πρόσβαση για το κοινό

19/05/2022, 15:24
“the ΙΤ-TECH” edition - Από 24 έως 27 Mαΐου με δωρεάν πρόσβαση για το κοινό

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι η Ελλάδα να εξελιχθεί σε διεθνή κόμβο ψηφιακής τεχνολογίας και παραγωγής καινοτομίας, αφιερώνει το περιεχόμενο του 12ου Πολυσυνεδρίου στον τομέα της Τεχνολογίας.

Στην ατζέντα της φετινής διοργάνωσης το «Πανόραμα» έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει μια συζήτηση του Πρωθυπουργού, κου Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα συνομιλήσει με μια ομάδα νέων, με θέμα την πρόοδο μέσω της εξέλιξης της Τεχνολογίας και το ρόλο της Ελλάδας.

Η συζήτηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου και θα αποτελέσει την εναρκτήρια παρουσίαση του ψηφιακού Πανοράματος στις 24 Μαΐου.

Η φετινή διοργάνωση προσκαλεί το νεανικό κοινό να ‘συντονιστεί’ ψηφιακά και να παρακολουθήσει το Πολυσυνέδριο με δωρεάν πρόσβαση, από 24 έως 27Μαΐου,μέσα από μια εντυπωσιακή πλατφόρμα, μεγάλο αριθμό σημαντικών εισηγητών, διαδραστικά paneldiscussions και συμμετοχή σε TechCareerDays όπου 33 σημαντικές επιχειρήσεις θα έχουν αναρτήσει 250+ ανοιχτές θέσεις εργασίας στα ψηφιακά τους περίπτερα.

Για πρώτη φορά, το Πανόραμα έχει ως κεντρική θεματική το τρίπτυχο Πληροφορική, Νέες τεχνολογίες και Ψηφιακός Μετασχηματισμός, ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα, γεμάτο νέες προοπτικές και ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και απασχόλησης που «αγκαλιάζει» αμέτρητες ειδικότητες: πληροφορική, μαθηματικά, στατιστική, design, digital marketing, project management κτλ.

Το περιεχόμενο του Πολυσυνεδρίου απευθύνεται στο νεανικό κοινό 18-30 ετών, που ενδιαφέρεται για την τεχνολογία και κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, σε νέους με σπουδές στην πληροφορική, μαθηματικά, στατιστική, analytics καιengineering.

Γιατί να παρακολουθήσω το 4μερο πρόγραμμα του Πολυσυνεδρίου (24-27/5/2022):

  • Για να συνδεθείς με ένα από τα μεγαλύτερα, πανευρωπαϊκώς, πολυσυνέδρια επαγγελματικού προσανατολισμού για τους νέους
  • Για να γνωρίσεις τις εξελίξεις του κλάδου ΙΤ-ΤECH, μέσα από ένα εξαιρετικά διευρυμένο πρόγραμμα ομιλιών και panel discussions με 150+ διακεκριμένους εισηγητές (Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, experts της τεχνολογίας, startuppers κ.α.)
  • Για να εκτεθείς στις προοπτικές καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης που παρέχει ο κλάδος της τεχνολογίας και πληροφορικής
  • Για να λάβεις μέρος στα TechCareerDays με τη συμμετοχή 33 σημαντικών επιχειρήσεων. Στο ψηφιακό τους περίπτερο θα μπορείς να αναζητήσεις ανοιχτές θέσεις εργασίας και να επικοινωνήσεις με recruiters. Επιπλέον και οι ίδιοι οι recruiters θα μπορούν να σε αναζητήσουν μέσα από το CVsearch.
  • Για να συμμετάσχεις στη νέα δράση, τα miniTechBusinessDays,όπου 17 εταιρείες θα παρουσιάσουν τα τεχνολογικά τους projects, θα μοιραστούν συμβουλές καριέρας και θα ενημερώσουν για τις ειδικότητες του δυναμικού που απασχολούν αλλά και αναζητούν
  • Για να γνωρίσεις την καθημερινότητα στελεχών διαφόρων τεχνολογικών ειδικοτήτων
  • Για να ενημερωθείς για τα μεταπτυχιακά προγράμματα δέκα τμημάτων πληροφορικής, που θα συμμετάσχουν με ψηφιακό περίπτερο
  • Για να έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις δώρα, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό Leaderboard!
  • Και τέλος, για να λάβεις βεβαίωση παρακολούθησης.

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο έχει συσταθεί από τον π. καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Ιορδάνη Λαδόπουλο σε μια προσπάθεια σύνδεσης της πανεπιστημιακής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Μεγάλοι Xορηγοί: ΝΙΚΑΣ, Ίδρυμα KonradAdenauer, InfoQuestTechnologies, UniSystems, Όμιλος ΤΙΤΑΝ, ΕΥ, ΙQVIA, PeopleCert, AgileActors, AlphaBank, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Deloitte, Dialectica, ERGO, Eurobank, GrantThornton, KaizenGaming, Nestle, Oracle, PwC, ThinkSilicon, Vodafone και ANSYS. Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Όμιλος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Η V+O Communication αποτελεί, σταθερά, τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, δωρεάν, το Ψηφιακό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» μπορούν να κάνουν δωρεάν εγγραφή στο https://pan-orama.org/