MEDIA
#TAGS:
ΕΡΤ media

Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Δημήτρη Μανωλά

13/03/2021, 22:26
Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Δημήτρη Μανωλά

Με θλίψη η οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο Δημήτρη Μανωλά, ο οποίος έχασε άδικα τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 50 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.

Ο Δημήτρης Μανωλάς, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Φεβρουαρίου 1971 με καταγωγή από το μεγαλύτερο νησί των κυκλάδων την Νάξο.
Ηταν πτυχιούχος ηλεκτρονικός μηχανικός και εργάζονταν από το 1992, στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, στον τεχνικό κλάδο με αφοσίωση επαγγελματισμό και ήθος.
Διετέλεσε διευθυντής Λειτουργίας Τηλεόρασης στη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων, ενώ, επί σειρά ετών, δίδασκε ΜΜΕ στο ΤΕΙ Αθηνών.
Η καταγωγή του και η αγάπη του για το ψάρεμα ενίσχυσαν την αγάπη του γι' αυτή και το ενδιαφέρον για την πλούσια ελληνική ιχθυοπανίδα. Εχει συμμετάσχει στη συγγραφική ομάδα του βιβλίου "Εγκυκλοπαίδεια του ψαρέματος", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καρακώτσογλου ενώ έχει γράψει το βιβλίο "Ψάρια των ελληνικών θαλασσών" το οποίο μάλιστα κυκλοφόρησε από την Alter Ego MME AE το 2013.
Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.