Παρελθόν από την ΕΡΤ ο αθλητικογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης

27/07/2021, 17:09
Παρελθόν από την ΕΡΤ ο αθλητικογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης τέθηκε εκτός ΕΡΤ μετά τα ρατσιστικά σχόλια που προκάλεσαν σάλο στον «αέρα» της κρατικής τηλεόρασης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ αναφέρεται: «Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1».

«Οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ» είπε ο δημοσιογράφος αρχικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επειδή είναι σχιστά τα μάτια, πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει κι έρχεται;».

Το χειρότερο είναι μετά από αυτό το σχόλιο, τόσο ο ίδιος, όσο και ο συμπαρουσιαστής του, Δημήτρης Κοτταρίδης έβαλαν τα γέλια.

Δεύτερο ατυχές σχόλιο σε λίγες μέρες

Να θυμίσουμε ότι ο Δημοσθένης Καρμοίρης αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιο που έκανε για την προσπάθεια της Άννας Κορακάκη στον τελικό της σκοποβολής, λέγοντας πως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που κατέλαβε την 6η θέση, «τα θαλάσσωσε».

Η ατάκα αυτή προκάλεσε τη δυσφορία της ίδιας της αθλήτριας, αλλά και του κύκλου της, με τον δημοσιογράφο να απολογείται στη συνέχεια για το σχόλιό του.