Ν.Δ.: Επίθεση στον Α.Τσίπρα για «χυδαία ανάρτηση» στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

26/02/2021, 16:42
Ν.Δ.: Επίθεση στον Α.Τσίπρα για «χυδαία ανάρτηση» στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Την αποπομπή στελέχους του κόμματός του για αναπαραγωγή χυδαιοτήτων ζητεί από τον Α. Τσίπρα η Ν.Δ., σημειώνοντας ότι η ανάρτηση έγινε μέσα σε 24 ώρες από τότε που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στη Βουλή ότι «δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε».

«Μέχρι στιγμής τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα. Μέσα σε 24 ώρες από τη φράση "δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε" η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου» σχολίασε η ΝΔ για την ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή της η κ. Κωνσταντίνου συνδέει την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη με την υπόθεση Λιγνάδη.

Η ΝΔ υπογραμμίζει ότι κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου.

«Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη» προστίθεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ.