Ξεκάθαρα φαβορί Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

28/04/2021, 11:09
Ξεκάθαρα φαβορί Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Έχοντας αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης από τις πρώτες αναμετρήσεις, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ, αντίστοιχα.  

Έχοντας κατακτήσει το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία του πριν από μερικές ημέρες, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, με στόχο να πανηγυρίσει το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από τη νίκη επί της ΑΕΚ (2-0) και, θα «πατήσουν» στο γκολ του Αχμέντ Χασάν στους «Ζωσιμάδες», ώστε να αποκλείσουν τον εξαιρετικό φέτος ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν και αποκλείσει - μεταξύ άλλων - τον Παναθηναϊκό, θα τα παίξει όλα για όλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Κάτι αντίστοιχο με τον ΠΑΣ αναμένεται να κάνει και η πληγωμένη ΑΕΚ στην Τούμπα. Το γκολ του Τόμας Μουργκ στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφήνει λίγες πιθανότητες στον «Δικέφαλο» που, επιπλέον, ταλαιπωρείται και από αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία έχει ανεβασμένο ηθικό μετά τους επτά βαθμούς που συγκέντρωσε στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, κρατώντας το «μηδέν» στην άμυνα στο διάστημα αυτό.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ