Για τρία χρόνια στην Εβερτον ο Μπενίτεθ

30/06/2021, 12:20
Για τρία χρόνια στην Εβερτον ο Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ θα είναι οριστικά ο νέος τεχνικός της Εβερτον, μετά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ανέλαβε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι διοικούντες την Εβερτον αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του και τον βρήκαν στο «πρόσωπο» του Ισπανού, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στο συμβόλαιο, που του πρότειναν οι «μπλε» του Λίβερπουλ, και αναμένεται ν' ανακοινωθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο η πρόσληψη του.
Μάλιστα σήμερα το πρωί ο Μπενίτεθ συναντήθηκε στο προπονητικό κέντρο της αγγλικής ομάδας, με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και συγκεκριμένα τους Ντάνκαν Φέργκιουσον. Λέιτον Μπέινς και Ντέιβιντ Ανσγουορθ.

O 61χρονος Μπενίτεθ, ο οποίος το 2005 κατέκτησε με την Λίβερπουλ το Champions League, μετά την αποχώρησή του από το Ανφιλντ το καλοκαίρι του 2010, εργάστηκε κατά σειρά σε Ίντερ, Τσέλσι, Νάπολι, Ρεάλ και Νιούκαστλ, ενώ την τελευταία διετία εργαζόταν στην Κίνα στον πάγκο της Ντάλιαν Προ.