Ο Πέλκας, ο Ατζούν, το... Survivor, ο Σοϊλέδης και τα σενάρια για Χαλ!

06/06/2022, 14:48
Ο Πέλκας, ο Ατζούν, το... Survivor, ο Σοϊλέδης και τα σενάρια για Χαλ!

Διακοπές στο Μαϊάμι κάνει ο Δημήτρης Πέλκας, μαζί με τη μνηστή του, Κυβέλη Μάρδα. Λόγω τραυματισμού δεν είναι στην Εθνική Ελλάδας, που έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το πρώτο 12ήμερο του Ιουνίου και έτσι βρήκε χρόνο για να ξεκουραστεί αφού… έρχεται και ο γάμος στο τέλος του μήνα.

Μπορεί να γράφονται –και στην Ελλάδα και στην Τουρκία– διάφορα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά η πραγματικότητα είναι πως τον διεθνή μέσο της Φενέρμπαχτσε δεν τον απασχολεί καθόλου αυτή την εποχή ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Ο Πέλκας, που έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Φενέρ (με αποδοχές κοντά στο 1.100.000), θέλει να μείνει στην Κωνσταντινούπολη ενώ έχει προγραμματίσει και τον γάμο του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, με την κόρη πρώην υπουργού του Αλέξη Τσίπρα (ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι καλεσμένος στον γάμο, όπως και ο Ιβάν Σαββίδης με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου).

Στο Mαϊάμι βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού έχει σπίτι εκεί. Μάλιστα, πέρυσι ο Μr Survivor είχε διαθέσει το ιδιωτικό του αεροπλάνο, αλλά και το σπίτι του στο Μαϊαμι, για μία σύντομα απόδραση του Πέλκα με τη σύντροφό του.

Και τώρα, επειδή έτυχε να συνυπάρξουν στο Μαϊάμι κάποιες ημέρες, δεν έχασαν την ευκαιρία και πήγαν να δουν μαζί αγώνα της σειράς Μαϊάμι Χιτ - Μπόστον Σέλτικς…

Το γεγονός αυτό, που κοινοποιήθηκε και στους προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram, έδωσε στην Ελλάδα… τροφή για νέα σενάρια, του στυλ πως ο Ατζούν ψήνει τον Πέλκα για να τον πάρει στη Χαλ.

Δηλαδή, στην αγγλική ομάδα της Τσάμπιονσιπ, που εδώ και λίγους μήνες είναι ο ιδιοκτήτης της. Ξεχάστε αυτό το σενάριο ως ρεαλιστική προοπτική, σας συστήνει η στήλη…

Ο Τούρκος εκατομμυριούχος και παραγωγός του Survivor, εκτός από ιδιοκτήτης της Χαλ είναι και φανατικός οπαδός της Φενέρ, κάτοχος σουίτας στο γήπεδό της. Προτεραιότητά του στην αγγλική ομάδα είναι να πάρει Τούρκους ποδοσφαιριστές.

Και δεύτερον, το έχουν συζητήσει φιλολογικά με τον φίλο του, Δημήτρη Πέλκα, αλλά συμφώνησαν πως ρεαλιστικά δεν μπορεί να προχωρήσει και να πετύχει μία τέτοια συνεργασία.

Ο… Άρης Σοϊλέδης, πουλέν του Ατζούν στο ελληνικό Survivor, είναι πολύ πιο πιθανό και έχει κάποια βάση, να βρεθεί την νέα σεζόν στο ρόστερ της Χαλ, σε σχέση με τον Πέλκα…» ήταν η «σοφή» ατάκα, επιφανούς και έμπειρου στελέχους της ελληνικής πιάτσας agents.

Από εκεί και πέρα, ούτε Λειψία, ούτε Λυών, ούτε Μπολόνια «παίζουν» στην πραγματικότητα για Πέλκα. Από τις ομάδες που έχουν γραφτεί πως θέλουν τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό, ουσιαστικό είναι μόνο το ενδιαφέρον της ιταλικής Ελλάς Βερόνα. Είναι εισήγηση του κόουτς Τούντορ, που τον ξέρει από την εποχή του ΠΑΟΚ και του τρέφει απεριόριστη εκτίμηση.

Ο Τούντορ, μάλιστα, φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα από τη Φενέρ, αλλά αυτή την στιγμή ο Κροάτης βρίσκεται ακόμη στον αέρα, σε σχέση με τη συνέχιση της παρουσίας του στον πάγκο της Βερόνα (τερμάτισε 9η στο ιταλικό πρωτάθλημα).

Και κάτι τελευταίο: η παρουσία του Πέλκα και τρίτη σεζόν στο ρόστερ της Φενέρ θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τον νέο προπονητή της τουρκικής ομάδας. Όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ζεσούς, ο βετεράνος Πορτογάλος πρώην κόουτς της Μπενφίκα (αλλά και της Φλαμένγκο), που κερδίζει στο… νήμα τον Μιρτσέα Λουτσέσκου (μπαμπά του Ραζβάν).