Το νέο έξυπνο κινητό και προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης της realme

16/06/2021, 08:14
Το νέο έξυπνο κινητό και προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης της realme

Το νέο μοντέλο έξυπνου κινητού, το realme GT, καθώς και την νέα σειρά προϊόντων της τεχνητής νοημοσύνης παρουσίασε σήμερα σε διεθνές επίπεδο η realme, που θεωρείται μια από της ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα έξυπνων κινητών στον κόσμο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο σχεδιασμός του realme GT βασίζεται στη φιλοσοφία των σπορ αυτοκινήτων της κατηγορίας Grand Turers (GT), που κατασκευάστηκαν για οδήγηση πολύ υψηλής ταχύτητας σε μεγάλες αποστάσεις σε συνδυασμό με εξαιρετικές επιδόσεις και πολυτελή χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα η εταιρία παρουσίασε για πρώτη φορά τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της με προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης (AIoT) με το realme Watch 2 Pro, ένας προπονητής ("personal trainer") φυσικής κατάστασης και την ηλεκτρική σκούπα realme TechLife Robot Vacuum, ενώ τους επόμενους μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσουν ο πρώτος φορητός υπολογιστής και το πρώτο τάμπλετ από την εταιρεία.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του νέου κινητού, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συμπεριλαμβάνεται η μεγαλύτερη συνδεσιμότητα. Εκτός από τις μεγάλες συχνότητες 5G, το realme GT υποστηρίζει ταχύτερα Wi-Fi και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες Bluetooth της βιομηχανίας.

Επίσης, η τριπλή κάμερα Sony 64MP με λειτουργία νυχτερινού πορτρέτου και δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI) για την λήψη φωτογραφιών επαγγελματικής ποιότητας. Αναφορικά με το λειτουργικό σύστημα επισημαίνεται ότι το νέο έξυπνο κινητό είναι από τις πρώτες συσκευές που υποστηρίζουν το Android 12 Beta 1.

Η realme θα συνεχίσει το πρόγραμμα προεπισκόπησης προγραμματιστών για το Android 12, ώστε να συγκεντρώσει σχόλια των χρηστών προτού ξεκινήσει τη νέα διεπαφή χρήστη (UI) realme αργότερα μέσα στο έτος. Το realme GT είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά σε επιλεγμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας με επιπλέον αγορές να ακολουθούν.

Η realme είναι η 7η κορυφαία μάρκα smartphone στον κόσμο και αναγνωρίστηκε ως μία από τις κύριες μάρκες smartphone σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Counterpoint για τις παγκόσμιες αποστολές smartphone το τρίτο τρίμηνο του 2020.

Το 2019, οι παγκόσμιες αποστολές smartphone της realme έφτασαν τα 25 εκατομμύρια με ρυθμό ανάπτυξης 808% σε ετήσια βάση. H realme έχει εισέλθει σε 61 αγορές παγκοσμίως.