Apple: Έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο του 2021 – Οι ανησυχίες για το iPhone

29/12/2022, 12:45
Apple: Έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο του 2021 – Οι ανησυχίες για το iPhone

Στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο του 2021 έκλεισε χθες η μετοχή της Apple, εν μέσω συνεχιζόμενου sell off στις μετοχές της τεχνολογίας, το οποίο επιτείνεται από τις ανησυχίες για τη διαθεσιμότητα των…

Στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο του 2021 έκλεισε χθες η μετοχή της Apple, εν μέσω συνεχιζόμενου sell off στις μετοχές της τεχνολογίας, το οποίο επιτείνεται από τις ανησυχίες για τη διαθεσιμότητα των iPhones κατά την κρίσιμη περίοδο των εορτών.

Η μετοχή υποχώρησε κατά 1,4%, στην τρίτη συνεχόμενη αρνητική συνεδρίαση. Η Apple εμφανίζει ελαφρώς καλύτερες αποδόσεις από τον δείκτη Nasdaq 100 για το 2022, καθώς σημειώνει πτώση 27% έναντι 34% που χάνει ο δείκτης. Όμως υστερεί έναντι του Nasdaq τον τελευταίο μήνα.

Τελευταία, δέχεται πιέσεις εξαιτίας της διακοπής της παραγωγής σε ένα μεγάλο εργοστάσιο του iPhone στην Κίνα, που επιτείνει τα προβλήματα στις προμήθειες του κορυφαίου προϊόντος της Apple.

Τελευταία, δέχεται πιέσεις εξαιτίας της διακοπής της παραγωγής σε ένα μεγάλο εργοστάσιο του iPhone στην Κίνα, που επιτείνει τα προβλήματα στις προμήθειες του κορυφαίου προϊόντος της Apple. Χθες, η JP Morgan έγραψε σε έκθεσή της ότι η προσφορά των iPhones «βελτιώνεται και οδεύει αργά προς την πλήρη κάλυψη της ζήτησης», αν και πρόσθεσε ότι η Apple είναι συνήθως πολύ πιο κοντά στην πλήρη κάλυψη της ζήτησης για iPhones αυτή την περίοδο του έτους. Λόγω αυτού του ζητήματος, η JP Morgan αναμένει ότι τα αποτελέσματα του τριμήνου του Δεκεμβρίου της Apple θα δεν θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες της αγοράς.

Χθες, η JP Morgan έγραψε σε έκθεσή της ότι η προσφορά των iPhones «βελτιώνεται και οδεύει αργά προς την πλήρη κάλυψη της ζήτησης», αν και πρόσθεσε ότι η Apple είναι συνήθως πολύ πιο κοντά στην πλήρη κάλυψη της ζήτησης για iPhones αυτή την περίοδο του έτους.

Λόγω αυτού του ζητήματος, η JP Morgan αναμένει ότι τα αποτελέσματα του τριμήνου του Δεκεμβρίου της Apple θα δεν θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες της αγοράς.