Στο δωμάτιο με τον Κυριάκο

03/06/2019, 07:43
mitsotakis

Έχει πραγματικά μεγάλη σημασία για τον ρόλο που ο καθένας θα έχει την επόμενη ημέρα, ποια είναι τα πρόσωπα που μπαινόβγαιναν στον προσωπικό χώρο του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την διάρκεια της δημοσιοποίησης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Στο δωμάτιο, όπως είναι λογικό, βρισκόταν όλη η οικογένεια, δηλαδή η Μαρέβα και τα παιδιά, ενώ ήρθαν και οι αδερφές του. Κάποια στιγμή πέρασε και μπήκε μέσα και ο Σαμαράς και μίλησαν για λίγο. Από την αποκαλούμενη και ως Αυλή του αρχηγού της Ν.Δ. ο Θεοδωρικάκος ήταν στα καλύτερά του και έστηνε πηγαδάκι μαζί με διάφορα άλλα στελέχη που παραλίγο να οδηγήσουν τον Κυριάκο στην καταστροφή την τελευταία εβδομάδα. Καλά που ήταν στο team ο Αμερικάνος! Α, να μην το ξεχάσω και ο άπιστος Θωμάς μπαινόβγαινε… Φαντάζομαι εκείνη την ώρα θα σκεφτόταν νέες δουλειές, νέες εξυπηρετήσεις, νέες υποσχέσεις! Όλα αυτά που κάνει χρόνια δηλαδή… Τώρα και με τις πλάτες της νέας κυβέρνησης. Άφησα τελευταίο το πρώην «αφεντικό» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, τον Γιάννη Βλαστάρη, αν τον θυμάστε ακόμα! Ο Βλαστάρης για να ξέρετε είναι επιλογή Θεοδωρικάκου και έχει ενταχθεί φουριόζος στην νέα αυλή του Κούλη. Μάλιστα αποτελεί και τον τελευταίο λογογράφο του αρχηγού της Ν.Δ. Για την ιστορία θυμίζω ότι ο Γιάννης Βλαστάρης είναι και κουμπάρος μεγαλοξενοδόχου ο οποίος οφείλει τεράστια ποσά στις τράπεζες οι οποίες του έχουν καταγγείλει τα δάνεια και ήδη βρίσκονται σε αντιδικία στις αίθουσες των δικαστηρίων.

ΥΓ.: 1 : Στο δωμάτιο του Κούλη τριγυρνούσε και μια εφοπλίστρια…

ΥΓ.: 2: Στην αυλή του Κυριάκου φέρεται πως ανήκει και δήθεν τεχνοκρατικό στέλεχος που από την αγκαλιά του Βενιζέλου και του Φρέσσα στον ΣΕΒ εσχάτως έχει ενταχθεί στην Ν.Δ. Το επισημάναμε μια φορά, το κάνουμε και για μια δεύτερη και τελευταία: να σταματήσει να περιφέρεται την πιάτσα και να λέει ότι είναι άνθρωπος της οικογένειας Μητσοτάκη