Το νέο ήθος: Τα ΕΛ.ΤΑ., η ACS, ο ισχυρός του ΣΕΒ και η εταιρία επικοινωνίας!

18/04/2020, 13:28
ACS

Σε μία ευαίσθητη χρονική στιγμή κατά την οποία η πανδημία του κορωνοϊού έχει σαρώσει τα πάντα στο διάβα της, από ψυχές μέχρι οικονομίες, την ίδια ώρα που κάποιοι φιλάνθρωποι επιχειρηματίες προβαίνουν σε δωρεές, κάποιοι άλλοι βρίσκουν ευκαιρία να κερδοσκοπούν εις βάρος της κοινωνίας και των απελπισμένων συνανθρώπων τους!!!
Η εταιρία courier ACS ανήκει στον μεγαλοεπιχειρηματία Θόδωρο Φέσσα, πρώην πρόεδρο του ΣΕΒ και εκφραστή του μεγάλου κεφαλαίου στην χώρα μας.

- Ήθελε πολιτικό ρόλο και συντρόφους με ακριβά γούστα από την εποχή του Αστέρα!

Για όποιον δεν θυμάται, στις δύσκολες ώρες για την οικονομία εν μέσω μνημονίων έκανε τα γλυκά μάτια στον Τσίπρα!!! Και αργότερα εμφανιζόταν ως αξιόπιστος αυτόνομος οικονομικός παράγων που ήθελε να διαδραματίσει ρόλο στα πολιτικά δρώμενα. Όπως και κάποιοι άλλοι θεσμικοί όμοιοί του!!! Βεβαίως, το μνημόνιο δεν συνάδει με την ροπή στα πάρτι, τις σαμπάνιες, τις φράουλες, την κοσμικότητα, τα πανάκριβα ξενοδοχεία και τις συντρόφους με τα ακριβά γούστα! Diamonds are for ever... για όσους ξέρουν και δεν ξεχνούν τις αλησμόνητες μέρες και νύχτες στον Αστέρα Βουλιαγμένης! Τότε που τον πρόεδρο Θόδωρο τον αποκαλούσε η πιάτσα απλώς «Βαψομαλλιά»!

- Στον κοσμάκη το βάρος της απώλειας της δουλειάς της ΕΥΔΑΠ!

Ο πρόεδρος Θόδωρος, ο παλιός (και νυν, φαντάζομαι) βαψομαλλιάς, αφού έχασε τη δουλειά της ΕΥΔΑΠ, ύψους 7 εκατ. ευρώ από τα ΕΛ.ΤΑ., αποφάσισε να μεταθέσει την ζημιά αυτή, της απώλειας των 7 εκατ. ευρώ, στις πλάτες των πολιτών! Έτσι, αύξησε τα τιμολόγια των υπηρεσιών courier κάνοντας κατάχρηση των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν λόγω κορωνοϊού! Βεβαίως, μετά την κατακραυγή το πήρε πίσω!!! Όμως για μία ακόμη φορά είχε εκτεθεί! Και όμως! Αυτός ο άνθρωπος εκπροσωπούσε τον ΣΕΒ! Και υποτίθεται ότι επεδείκνυε ευαίσθητο πρόσωπο προς τους εργαζόμενους και την κοινωνία!!! Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι! Ρωτήστε, αν θέλετε, τον κόσμο της πληροφορικής!!! Εγώ αρκούμαι στις ιστορίες από τα γκαρσόνια του πάλαι ποτέ θρυλικού Αστέρα Βουλιαγμένης (και τα δημοσιεύματα της εποχής για κάποιες ψυχές)!!!

- Τα ΕΛ.ΤΑ. και το εικοσάρικο τον μήνα!!!

Στα ΕΛ.ΤΑ. πανηγυρίζουν που έφαγαν τη δουλειά της ΕΥΔΑΠ από τον Φέσσα! Και θριαμβολογούν για το κατόρθωμα τους! Πώς τα κατάφεραν, άραγε; Θα πρέπει να είχαν διορατικούς συμβούλους! Που αντιλαμβάνονται έγκαιρα τις εξελίξεις και σπεύδουν να συμβουλεύσουν εκείνους στους οποίους παρέχουν υπηρεσίες πολύτιμες! Παρεμπιπτόντως, έμαθα πως λόγω της μεγάλης χαράς στα ΕΛ.ΤΑ. αποφάσισαν να προσλάβουν υπεύθυνο επικοινωνίας! Και μάλιστα αντί της αμοιβής των 20.000 ευρώ μηνιαίως καθαρά!!! Με παροχή υπηρεσιών και τιμολόγιο, φυσικά! Συγχαρητήρια ! Και σ’ ανώτερα! Άντε και σε άλλες δουλειές! Όλο και κάτι θα προβλέψουν να γίνεται οι σύμβουλοι!!! Εσείς τι λέτε ;