Το σκάνδαλο - μαμούθ στην Άνω Μερά

30/05/2020, 22:53
MYKONOS

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!!! Ξαφνικά στη Μύκονο έκαναν απόβαση οι Άραβες επενδυτές! Οι ίδιοι που είχαν κάνει απόβαση και στον Αστέρα. Και τον είχαν αγοράσει τότε μπιτ παρά, με χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου από τις ελληνικές τράπεζες!
Φαίνεται ότι τους καλάρεσε, λοιπόν, στην Ελλάδα, και οι Άραβες του AGCfund, με έδρα το Λονδίνο, μετά την Βουλιαγμένη, όπου οι δουλειές πάνε μια χαρά, γεμάτο είναι το ξενοδοχείο (σαν την έρημο Σαχάρα), ενώ από τις υπερπολυτελείς βίλες ας είναι καλά ο εφοπλιστής Διαμαντίδης που πήρε δύο και μετά ξεραΐλα, τώρα ανακάλυψαν το φιλέτο μεταξύ των παραλιών Ελιά και Καλαφάτη!!!


- Αποφάσεις σε χρόνο ρεκόρ

Το γεγονός είναι πως όλα λειτούργησαν εξωπραγματικά γρήγορα! Ο Άδωνις νίκησε την γραφειοκρατία ενώ το ΣτΕ συνεδρίασε και έλαβε απόφαση σε χρόνο ρεκόρ κατά του Δήμου Μυκόνου και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας που είδε πέραν της πολεοδομικής υπέρβασης και κακοποίησης να ξεπουλιέται ένα φιλέτο που αξίζει χρυσάφι!!! Ποιοι είναι από πίσω; Ποιοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο μαμούθ; Τι κάνουν οι Αρχές;

- 750 ευρώ τον χρόνο το στρέμμα!

Για να αντιληφθείτε την υπόθεση, πρόκειται για μια έκταση στην περιοχή Καραπέτης στην Άνω Μερά, από τις μοναδικές εναπομείνασες, η οποία παραχωρήθηκε στους Άραβες του Αστέρα για 99 χρόνια αντί 9.000 ευρώ τον χρόνο!!! Σε απλά μαθηματικά, ενοικιάστηκε ετησίως 750 ευρώ το στρέμμα! Λιγότερα από ένα δυάρι Airbnb στην Κυψέλη ή στο Παγκράτι!!!
Το σκάνδαλο είναι πρωτοφανές και οφείλουν η Δικαιοσύνη και οι Αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση σε όλο της το εύρος!

- Να παρέμβουν Δικαιοσύνη, Εκκλησία, Αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές

Ποιοι ήταν οι αντισυμβαλλόμενοι; Τι ρόλο έχει διαδραματίσει στην υπόθεση η τοπική εκκλησία; Μήπως θα έπρεπε ο αρχιεπίσκοπος, που είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος, να διερευνήσει την σκανδαλώδη αγοραπωλησία-σύμβαση παραχώρησης αντί πινακίου φακής! Ποιος ή ποιοι ενεπλάκησαν; Υπάρχει πρόσωπο ή πρόσωπα που συνδέουν τους Άραβες του Αστέρα Βουλιαγμένης με την τοπική εκκλησία Σύρου, Τήνου, Μυκόνου; Υπάρχει δηλαδή ενδιάμεσος; Και αν ναι, τι κέρδισε;
Επειδή η υπόθεση αυτή αναδίδει οσμή σκανδάλου, αλλά και επειδή εμπλέκονται η τοπική εκκλησία, οι Άραβες και ορισμένοι μεσάζοντες που έχουν αναγάγει το νταραβέρι σε τρόπο ζωής και επιβιώνουν σε όλες τις καταστάσεις πλουτίζοντας υπέρμετρα και προκλητικά, οφείλει η Δικαιοσύνη αλλά και οι Αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές να παρέμβουν και να ελέγξουν διεξοδικά την υπόθεση. Ειδάλλως η σκανδαλώδης αυτή σύμβαση παραχώρησης θα στοιχειώνει επί μακρόν τόσο την κοινωνία της Μυκόνου όσο και την τοπική Εκκλησία.