Το βρόμικο παιχνίδι των νταραβεριτζήδων!

28/06/2020, 23:29
ataxia 1

Υπάρχει ένα σύστημα που παίζει μπάλα στις παρυφές της Ν.Δ., ενώ είχε κεντρικό ρόλο και επί Σύριζα! Προεκλογικά επωφελούμενο τις προνομιακές σχέσεις με την Ν.Δ. μοίραζε υποσχέσεις, εξυπηρετήσεις, έκανε νταραβέρια, έπαιρνε δουλειές εν όψει της επικείμενης πολιτικής εξουσίας! Κατά κάποιο τρόπο υποσχόταν επιλεκτική μεταχείριση σε προβεβλημένους και όχι μόνο επιχειρηματίες! Στη συνέχεια το Μαξίμου και η νέα κεντρική εξουσία τούς πήραν χαμπάρι! Και τους πέταξαν έξω!
Τώρα όμως τελευταία, οι σχέσεις με τη διαμεσολάβηση τρίτων αποκαταστάθηκαν! Με το μεγάλο αφεντικό του Μαξίμου! Και βρήκαν ευκαιρία να χτυπάνε υπόγεια τους άλλους ισχυρούς ενοίκους!!! Για να τους αποδομήσουν και να ενισχύσουν τον παρεμβατικό τους ρόλο! Και ήδη με τα ψέματα και τις συνωμοσίες πήραν δουλίτσες! Μεγάλες! Για 20αριές εκατομμύρια από την πίσω πόρτα βοά η αγορά! Αν είναι αλήθεια πρόκειται για το σκάνδαλο του αιώνα!!!

- Η αναζήτηση δήθεν τεχνοκρατών και οι προτάσεις αποτυχημένων και ξεπερασμένων

Επί του προκειμένου τώρα: Για να υπονομεύσουν τους ισχυρούς του Μαξίμου άρχισαν να διαδίδουν ότι υπάρχει ένδεια στελεχικού δυναμικού και έμπειρων τεχνοκρατών σε κυβερνητικά οφίτσια! Και προσφέρθηκαν να προτείνουν έγκυρες και σοβαρές λύσεις! Σε αυτό το μήκος κύματος περιλαμβάνεται και η πρόταση συριζαίου τραπεζίτη, από τους καθημερινούς συνομιλητές του Νίκου Παππά επί μία 5ετία! Ο εν λόγω τραπεζίτης που βρέθηκε κατηγορούμενος για διάφορα κακουργήματα αλλά αθωώθηκε προτάθηκε να αναλάβει κρίσιμο οργανισμό, αλλά και άλλους κομβικούς ρόλους, μολονότι η τράπεζα στην οποία εργαζόταν ουσιαστικά τον ώθησε σε αποχώρηση για να κόψει τους δεσμούς της με το ξεπερασμένο χθες!
Η πρόταση ωστόσο δεν προχώρησε. Καθώς οι ισχυροί του Μαξίμου είδαν την απειλή, κατάλαβαν τις πραγματικές προθέσεις του συστήματος, πρόλαβαν τις καταστάσεις και απέτρεψαν τα χειρότερα για την χώρα και την οικονομία. Το σύστημα ωστόσο είναι εκεί. Και μπορεί να έχασε μια μάχη, συνεχίζει όμως να υπονομεύει το κυβερνητικό έργο μέσω δημοσιευμάτων σκόπιμων σε φιλικά και ίδια ΜΜΕ.

- Οι ισχυροί του Μαξίμου έγιναν ισχυρότεροι!

Όμως οι ισχυροί του Μαξίμου μετά τα τελευταία γεγονότα έγιναν ισχυρότεροι. Δεν μπορούν να απειληθούν ούτε να αποδομηθούν από τους νταραβεριτζήδες της κακιάς ώρας! Αντιθέτως, ξέρουν τις προθέσεις τους! Επομένως ο χρόνος μετράει και πάλι αντίστροφα για το σύστημα! Έπαιξαν βρόμικα και έχασαν... Και ο ψηλός είναι σκληρός...