Ο Αστέρας, οι Κελεμπίες και οι Λινάτσες!

28/06/2020, 23:31
ataxia 2

Είναι πραγματικά λυπηρό και αναμφίβολα προκαλεί απογοήτευση, εκεί που περιμένεις τους Σεΐχηδες αντί γι’ αυτούς να σου έρθει στο κεφάλι διαταγή πληρωμής 6 εκατ. ευρώ! Και μετά βεβαιότητας η διαταγή πληρωμής, ανεξαρτήτως του βασικού λόγου και της ουσίας της υπόθεσης, πλήττει το προφίλ και την εικόνα τόσο του Αστέρα Βουλιαγμένης όσο και των μετόχων του!
Πραγματικά διερωτώμαι τι έκαναν, τι ρόλο έπαιξαν και πώς αντέδρασαν οι νομικοί και επικοινωνιακοί σύμβουλοι του Αστέρα!!! Η ευθύνη τους είναι τεράστια όσον αφορά στους χειρισμούς του θέματος και νομικά όπως εξελίχθηκε με διαταγή πληρωμής αλλά και επικοινωνιακά, όπου εκ των υστέρων χωρίς προετοιμασία και χωρίς σοβαρή προσέγγιση οι κάθε λογής Κελεμπίες προσπαθούσαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα έτσι όπως τα κατάφεραν! Παταγώδης αποτυχία! Να βλέπουν οι Άραβες ποιους μάζεψαν για να προστατεύσουν την περιουσία και την επένδυσή τους! Το ότι τους Κελεμπίες τους κρατάνε μετά το φιάσκο μας δημιουργεί υποψίες και ερωτηματικά! Ίσως να παίζουν ρόλο και οι διάφοροι Λινάτσες! Και τα νταραβέρια με τα κτήματα!!! Θα τα αναλύσουμε προσεχώς!

- Η υπερτιμολόγηση και η σύγκρουση εκπροσώπων Αράβων και πρώην διοίκησης

Ο Αστέρας, λοιπόν, δεν αναγνωρίζει υπηρεσίες που του παρασχέθηκαν τις οποίες θεωρεί υπερτιμολογημένες και που προφανώς υπεγράφησαν από την προηγούμενη διοίκηση που αποπέμφθηκε! Εκείνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι πως μεταξύ των εκπροσώπων των Αράβων και της προηγούμενης διοίκησης υπήρξε σφοδρή σύγκρουση. Η μια πλευρά κατηγορεί την άλλη! Έχει ενδιαφέρον να ξέραμε αν οι μέτοχοι ως προς την συγκεκριμένη υπόθεση της καταγγελλόμενης υπερτιμολόγησης κινήθηκαν ποινικά κατά της πρώην διοίκησης ή όχι! Γιατί και η πρώην διοίκηση έχει ανοίξει το στόμα της και δεν σταματά...

- Τα έπιπλα από το εξωτερικό, η αποθήκευση, η δεύτερη δαπάνη και ο εργολάβος

Με το έργο στην τελική ευθεία, ο Αστέρας είχε παραγγείλει έπιπλα από το εξωτερικό τα οποία θα μεταφέρονταν όταν τελείωναν οι οικοδομικές εργασίες! Η δουλειά είχε αναληφθεί από την εταιρία Κασιδιάρη έναντι 3 εκατ. ευρώ! Λόγω καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση του έργου συμφωνήθηκε τα έπιπλα και όλος ο εξοπλισμός να μεταφερθούν σε αποθήκη για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρις ότου τελειώσει ο εργολάβος!!! Οπότε απαιτήθηκε δεύτερη δαπάνη! Τα διαβόητα 3 εκατ. ευρώ που ο Αστέρας δεν αναγνωρίζει και θεωρεί ότι έχει υπάρξει υπερτιμολόγηση. Με αφορμή την δεύτερη αυτή δαπάνη ξέσπασε η σύγκρουση μεταξύ πρώην διοίκησης και εκπροσώπων των Αράβων. Το ζήτημα είναι εντέλει ποιος έκανε την αξιολόγηση, ποιος ενέκρινε το τιμολόγιο, ποιος το υπέγραψε! Η συνέχεια γνωστή: η παλιά διοίκηση εξεδιώχθη ενώ η εταιρία Κασιδιάρη εξέδωσε διαταγή πληρωμής!