Ο ανασχηματισμός, η αποτυχία του οβάλ γραφείου και τα πρόσωπα

26/10/2020, 10:15
1

Υπάρχει πράγματι μια κινητικότητα γύρω από το θέμα ενός ενδεχόμενου ανασχηματισμού! Το μόνο φυσικά που δεν ενδιαφέρει την κοινωνία η οποία αγωνία για την έκβαση της πανδημίας, το χάλι της οικονομίας και τον εθνικό κίνδυνο στα ελληνοτουρκικά! Επιπροσθέτως ο ανασχηματισμός αποτελεί και ομολογία αποτυχίας για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ο οποίος πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον συνειδητοποιεί ότι το μοντέλο του οβάλ γραφείου έχει αποτύχει παταγωδώς!!!
Ακούγεται πάντως ότι σε περίπτωση ανασχηματισμού θα επέλθει αναβάθμιση του Άδωνι ο οποίος θα μετακινηθεί στο υπ. Ενέργειας. Με τον Κ. Χατζηδάκη να μετατοπίζεται στο υπ. Παιδείας και την Κεραμέως να πηγαίνει (ευτυχώς για την ελληνική παιδεία) στο σπίτι της, με ή χωρίς τις τσιρλίντερς!!!
Ακούγεται ακόμη αναβάθμιση του Λιβάνιου αλλά και η εμπλοκή του Τάκη Αράπογλου στη θέση του Σταϊκούρα. Αν και η πρόταση μομφής του Τσίπρα αναβαθμίζει και ισχυροποιεί τον υπουργό! Για τον sir Τάκη να θυμίσω ότι δεν είχε αποδεχτεί στο πρόσφατο παρελθόν φερόμενες προτάσεις για τη θέση του διοικητή της ΤτΕ αλλά και της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου!
Ενισχυμένος τέλος ακούγεται ότι είναι ο Νίκος Δένδιας παρά την προσπάθεια κύκλων του Μαξίμου να τον αποδομήσουν. Ο Δένδιας για να ξέρετε συσπειρώνει την ώρα τούτη στο πρόσωπό του όλες τις αντιπολιτευτικές τάσεις απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο εσωτερικό του κόμματος και της κυβέρνησης. Ειδικά τους καραμανλικούς...