Ο Ελλάκτωρ, οι Ολλανδοί και το μέλλον!

26/10/2020, 10:18
ATAXIA 2

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι οι Ολλανδοί βλέπουν θετικά την εμπλοκή τους στον Ελλάκτορα και γνωρίζουν πως ισχυρό χαρτί του ομίλου αποτελούν τα ασημικά του, δηλαδή η Ενέργεια και οι Παραχωρήσεις!
Για τον λόγο αυτό μαθαίνω πως υπήρξαν προ ημερών δυο συναντήσεις των Ολλανδών. Η μια με τον Γ. Περιστέρη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θέλει να εμπλακεί σε οποιαδήποτε σχέση με την οικογένεια Καλλιτσάντση και η άλλη με ιδιοκτήτη μικρής κατασκευαστικής εταιρίας! Από τους οποίους άκουσαν τις απόψεις τους.
Να σημειωθεί ακόμη ότι οι όποιες επαφές και συζητήσεις της faralon για το ποσοστό που κατέχει, με τους Ολλανδούς και με άλλο Έλληνα επιχειρηματία των κατασκευών και της ενέργειας δεν ευοδώθηκαν!
Σε κάθε περίπτωση για το μέλλον του Ελλάκτορα εκείνο που προκύπτει συμπερασματικά από τις εξελίξεις, τις συναντήσεις και το παρασκήνιο είναι πως το επόμενο εξάμηνο θα είναι καθοριστικό και πως κομβικό ρόλο σε όλα θα παίξει το πώς θα διαμορφωθούν οι σχέσεις των Ολλανδών με την οικογένεια Καλλιτσάντση το μάνατζμεντ της οποίας κρίνεται απολύτως θετικό και έχει αποφέρει ήδη σημαντικά αποτελέσματα τόσο στην Ενέργεια όσο και στις Παραχωρήσεις.
Και το πιο σημαντικό είναι πως όλοι βλέπουν με θετικό μάτι την εμπλοκή των Ολλανδών η οποία δημιουργεί νέες προοπτικές και σημαντικές προσδοκίες για τον όμιλο και τον κατασκευαστικό κλάδο γενικότερα.