Ο πρώην ισχυρός της προεδρικής αυλής, επιδιώκει να αποδομήσει τον Γ. Στάσση!

25/02/2021, 08:49
Ο πρώην ισχυρός της προεδρικής αυλής, επιδιώκει να αποδομήσει τον Γ. Στάσση!

Στο περιβάλλον του Μαξίμου, υπάρχει κάποιος που στο παρελθόν ήταν πολύ κοντά στην κεντρική εξουσία και τον Πρόεδρο, σχεδόν λειτουργώντας αντ’ αυτού!

Και όταν ακόμη βρισκόταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, άνοιγε φακέλους ως Αντιπολίτευση και στοχοποιούσε επιχειρηματίες, καθ’ υπόδειξη τρίτων συμφερόντων όπως φημολογείται, εν άγνοια, όπως αποδείχθηκε, του πολιτικού προϊσταμένου του.

Στις μέρες μας, ο πάλαι ποτέ ισχυρός της προεδρικής αυλής, μετακόμισε στα παλαιά Ανάκτορα, πλησίον του κατέχοντος πολιτειακή θεσμική θέση. Ούτε εκεί όμως μακροημέρευσε, αφού ακόμη και ο υπομονετικός θεσμικός παράγων δεν άντεξε.

Έτσι, περιτριγυρίζει και πάλι το Μέγαρο Μαξίμου και επιζητεί εναγωνίως την ανάληψη χαρτοφυλακίου, με προτίμηση το υφυπουργείο Υγείας!!!

Στο μεταξύ έπιασε και πάλι ...δουλειά! Πριονίζει τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Στάσση διαρρέοντας δεξιά κι αριστερά ότι ...παίζει παιχνίδι και κάνει ...δουλειές! Και όλα αυτά γιατί ο επικεφαλής της ΔΕΗ απέτρεψε τον κατακερματισμό και τη λεηλασία της επιχείρησης από τα μεγάλα συμφέροντα του χώρου!

Όλα αυτά ωστόσο δεν πτοούν τον ...πρώην ισχυρό νταραβεριτζή του μικροκομματισμού και των πελατειακών σχέσεων.

Παρά τις συστάσεις συνεχίζει ακάθεκτος την αποδόμηση του αφεντικού της ΔΕΗ! Με την ίδια τακτική όπως ...τότε με το φυσικό αέριο!!! Παλιά μου τέχνη κόσκινο...

Ίσως πρέπει να παρέμβει ο πρωθυπουργός, του οποίου άλλωστε ο Γ. Στάσσης αποτελεί προσωπική και απόλυτα επιτυχημένη επιλογή!