Η τριανδρία, τα κέντρα εξουσίας του Ελλάκτωρα, και η αλήθεια για Αρχιρόδον!

26/02/2021, 08:17
Η τριανδρία, τα κέντρα εξουσίας του Ελλάκτωρα, και η αλήθεια για Αρχιρόδον!

Επειδή διαβάζω πολλά και διάφορα από τους γνωστούς ημιμαθείς της αγοράς αλλά και επειδή με ενοχλεί να βλέπω ως δήθεν πρωτογενείς ειδήσεις τα επίσημα non paper των επικοινωνιολόγων, θα σας πω για άλλη μια φορά ορισμένες αλήθειες!

1. Στον Ελλάκτωρα κουμάντο κάνει το δίδυμο Χρ. Παναγιωτόπουλου, Κ. Τούμπουρου στο οποίο προστέθηκε ο Κωτούλας, εργοταξιαρχης, συγχωριανός και άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Παναγιωτόπουλου. Έτσι, έχουμε την πρώτη ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ που πέραν του Ελλάκτωρα έχει παρουσία σε όλα ανεξαιρέτως τα ΔΣ των θυγατρικών του ομίλου!

2. Ο Λεωνίδας Μπόμπολας θα έχει συμμετοχή μόνο στην Ηλέκτωρ αλλά και στη θυγατρική συντήρησης αυτοκινητοδρόμων.

3. Τα ασημικά του ομίλου, δηλαδή Παραχωρήσεις και Ενέργεια κρατάνε υπό τον απόλυτο έλεγχο τους οι Ολλανδοί. Με φόντο ίσως μεγάλη συγχώνευση...

4. Τομή και Reds , δηλαδή κτιριακές κατασκευές και real estate θα τελούν υπό τον απόλυτο έλεγχο του Χρ. Παναγιωτόπουλου.

5. Όσον αφορά τις φήμες για την Αρχιρόδον σας ενημερώνουμε για τα εξής: Μετά την παρουσία του στον όμιλο ο Γιάννης Μπουρνάζος, κουμπάρος και δεξί χέρι του Κούτρα, αλλά και συμμαθητής του Λεωνίδα Μπόμπολα, επί εποχής κυριαρχίας Καλλιτσάντσηδων αποχώρησε και εντάχθηκε στην Αρχιρόδον!
Η νέα αυτή Τριανδρία, Κούτρα, Μπουρνάζου, Μπόμπολα εξυφαίνει σενάρια και ίσως εξυπηρετεί σκοπιμότητες για δημιουργία ενός νέου κατασκευαστικού πόλου με επίκεντρο την Αρχιρόδον στην οποία προσπαθούν και επιδιώκουν με σειρά ενεργειών να μεταφερθούν κατασκευαστικά κομμάτια του Ακτωρα, όπως για παράδειγμα της Ρουμανίας όπου ο Δ. Κούτρας ισχυρίζεται ότι έχει τις απαιτούμενες προσβάσεις και επιρροή για να υλοποιηθεί το project.

6. Τέλος, για να ξέρετε, όλα τα στελέχη του ομίλου τα οποία είχαν απολυθεί επί Καλλιτσάντσηδων παίρνοντας αποζημιώσεις και στη συνέχεια επαναπροσλήφθηκαν σε θυγατρικές με μεγάλες για την συγκυρία απολαβές , θα τεθούν άμεσα εκτός ομίλου...

ΥΓ. Για να μην ξεχάσω. Καλή δουλειά στον Θύμιο... Τρέμουν Σάκης και Εξάρχου στο άκουσμα του ονόματος του...