Μισθούς και δώρα Πάσχα ποιος θα πληρώσει στην Ελλάκτωρ

14/04/2021, 09:18
Μισθούς και δώρα Πάσχα ποιος θα πληρώσει στην Ελλάκτωρ

Είναι κοινό μυστικό ότι η οικονομική κατάσταση στον Ελλάκτωρα είναι ασφυκτική!

Η τακτική Μπακοκαυμενάκηδων, Σάκη (που δήθεν αποστασιοποιείται), Farallon και του καθοδηγητή Εξάρχου, του αποκαλούμενου από τους καλά γνωρίζοντες και… Λώρενς της Αραβίας, έχει σφίξει τη θηλιά όχι φυσικά στους Ολλανδούς, αλλά στον Ελλάκτωρα και τους εργαζόμενους σε αυτόν!

Και εντάξει, να μη μπορείς να βγάλεις εγγυητική για να κατέβεις σε διαγωνισμό αντέχεται για κάποιο διάστημα!

Για τους εργαζόμενους αν δεν πληρωθούν ποιος θα πάρει την ευθύνη;;;

Γιατί η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ελλάκτωρ οφείλεται στο αμείλικτο παιχνίδι Μπακοκαυμενάκηδων και ΣΙΑ, οι οποίοι μπροστά στο προσωπικό συμφέρον και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν για ίδιον όφελος δεν διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο τις αποδοχές στελεχών και εργαζομένων!

Οι Ολλανδοί ξεκάθαρα έχουν δηλώσει πως αν δεν μπορούν όλοι οι άλλοι – μπρούκληδες- θα καλύψουν μόνοι τους όλη την αύξηση των 120 εκατ. ευρώ!

Και ακόμη έχουν καταστήσει σαφές πως μέσω του ομολογιακού θα διαθέσουν δάνειο – γέφυρα 50 εκατ. ευρώ για να αντιμετωπίσουν άμεσες ανάγκες ρευστότητας προκειμένου η λειτουργία του ομίλου να είναι ομαλή!

Εάν λοιπόν Μπακοκαυμενάκηδες, Farallon, Σάκης και Λώρενς συνεχίσουν την τακτική ασφυξίας είναι προφανές πως πέραν πάσης αμφιβολίας θα είναι οι υπεύθυνοι για τον κίνδυνο μη καταβολής μισθού και δώρου του Πάσχα!

Και εν πάσει περιπτώσει, αφού το παίζουν λεφτάδες, οι Μπακοκαυμενάκηδες προσπαθούν να πείσουν ότι είναι εφοπλιστές ( κατά δήλωση τους), ενώ ο …Λώρενς της Αραβίας έχει λεφτά για να πηγαίνει διακοπές στην Ιρλανδία για ψάρεμα σολωμού και αμέσως μετά με θηριώδες Χάμερ στην Αλεξανδρούπολη για κυνήγι αγριογούρουνου, ας πληρώσουν αυτοί δώρα και μισθούς από την τσέπη τους!

Για να δείξουν ότι και λεφτά έχουν (κατά τη γνώμη της στήλης μόνο ο Λώρενς έχει λεφτά και γι αυτό τον …ζηλεύουν οι Άραβες πρώην συνέταιροι του στα Εμιράτα και ρωτάνε με κακεντρέχεια γι αυτόν) αλλά και οι κινήσεις τακτικής δεν αποσκοπούν στο να προκαλέσουν κρίση εισοδήματος στους εργαζόμενους!!!

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε στην πράξη την οικονομική τους ευρωστία και την ευαισθησία τους…