Οι γελοιότητες για σύγκρουση Λάτσηδων – Βαρδινογιάννηδων!

04/09/2021, 06:44
Οι γελοιότητες για σύγκρουση Λάτσηδων – Βαρδινογιάννηδων!

Μέρες τώρα, πριν ακόμη γίνει ο ανασχηματισμός, αλλά και κατά τη διάρκεια του και αμέσως μετά, πολλοί και διάφοροι εγκέφαλοι της παραφιλολογίας έχουν ανακαλύψει (μετά βεβαιότητας από το μυαλό τους) σύγκρουση των οικογενειών Λάτση και Βαρδινογιάννη όσον αφορά πρόσωπα του ανασχηματισμού, ποιος θα φύγει, ποιος θα μείνει, ποιος θα έρθει!

Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο πέρα για πέρα πως η οικογένεια Λάτση διαχρονικά δεν έχει ποτέ εμπλακεί σε εσωτερικά κομματικά ή κυβερνητικά ζητήματα και δεν έχει κάνει ποτέ υποδείξεις στον εκάστοτε πρωθυπουργό για πρόσωπα, όπως άλλωστε και δεν δέχεται!

Από την άλλη πλευρά είναι βέβαιον άνευ αμφιβολίας, ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν είχε καμία εμπλοκή ως προς την πρόταση υπουργοποίησης στον ναύαρχο εν αποστρατεία και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Ευ. Αποστολάκη!

Καλά πληροφορημένες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση επισημαίνουν κατηγορηματικά ότι ναι μεν ο κ. Αποστολάκης είχε κατά το παρελθόν σχέση εμπιστοσύνης με την οικογένεια, ωστόσο τους τελευταίους έξι μήνες δεν έχει υπάρξει ούτε καν τηλεφωνική επικοινωνία!

Ούτε έχει προταθεί από εμάς, ούτε ερωτηθήκαμε από κανέναν, διαβεβαιώνουν πηγές κοντά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, βάζοντας τέλος στην νοσηρή συνωμοσιολογία και τα αποκυήματα φαντασίας των διαχρονικών μπουρδολόγων των δήθεν έγκυρων ειδησεογραφικών ιστοτόπων