ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ψάχνουν αγοραστή για το 10% των Μπακοκαυμενάκηδων

02/11/2021, 10:11
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ψάχνουν αγοραστή για το 10% των Μπακοκαυμενάκηδων

Μπορεί επισήμως, μέσα από τοποθετήσεις και παρεμβάσεις, να παριστάνουν τα «κοκόρια», ότι δήθεν τους ενδιαφέρει η ενεργός συμμετοχή τους στα δρώμενα του ομίλου Ελλάκτωρ, και ότι δεν έχουν δεύτερες σκέψεις, ωστόσο οι πληροφορίες της στήλης λένε άλλα για τις πραγματικές προθέσεις των "εφοπλιστών" Μπακοκαυμενάκηδων (στην Ελλάδα, ως γνωστόν, ότι δηλώσεις είσαι), του διαχρονικού Σάκη (τον έχει τυλίξει ο Θύμιος σε μια κόλλα χαρτί) και του μπον βιβέρ Εξάρχου, αποκαλούμενου και …Λώρενς της Αραβίας (αλήθεια γιατί τον ψάχνουν κάτι καλά παιδιά Άραβες από τα Εμιράτα;)!

Σύμφωνα με πληροφορίες που «έπιασαν» οι κεραίες της στήλης, η παρέα των «εφοπλιστών» (μαζί με τα κρυφά συνεταιράκια – παρατρεχάμενους) που δήθεν ενδιαφέρεται για το μέλλον του Ελλάκτωρα και ζητεί …συνδιοίκηση (!!!), αναζητά απεγνωσμένα αγοραστές για μέρος η για το σύνολο των μετοχών που κατέχει στον ισχυρό εργοληπτικό όμιλο!

Ασφαλείς πηγές επισημαίνουν ότι μετά από σχετική εντολή των Μπακοκαυμενάκηδων οι …μισοί χρηματιστές ψάχνουν αγοραστές σε Ελλάδα και (κυρίως) εξωτερικό για να πουλήσουν το 10% του Ελλάκτωρα, γεγονός που καταδεικνύει ότι πρόθεση των εφοπλιστών, υπό το βάρος των γεγονότων και των συνθηκών, είναι πώς θα πουλήσουν τα μετοχικά πακέτα που κατέχουν και πώς θα απεγκλωβιστούν από μια μεγάλη επένδυση όπου δεν κατάφεραν ούτε πρόκειται να υλοποιήσουν τον αρχικό τους στόχο!

Και είναι πλέον πασιφανές, πως όλες οι ενέργειες τους αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο στο πώς θα πουλήσουν!!!

Με πρώτο υποψήφιο αγοραστή τους Ολλανδούς, οι οποίοι …δεν τσιμπάνε και δεν τους κάνουν τη χάρη…

Υπό αυτό το πρίσμα, οι επώνυμοι χρηματιστές έχουν ξαμολυθεί και αναζητούν αγοραστή για το πρώτο πακέτο του Ελλάκτωρα που βγαίνει (ατύπως και με μυστικότητα) προς πώληση από τους Αρκάδες «εφοπλιστές» με τιμή μεταξύ 2 και 3 ευρώ ανά μετοχή!

Σε απλά λόγια, όπου τον «κόψουν» τον υποψήφιο αγοραστή, του λένε και τιμή! Η στήλη τους εύχεται με ειλικρίνεια, καλή επιτυχία!