ΕΥΔΑΠ: Τέλος στην ασυδοσία και τα νταραβέρια των Σαχίνηδων

07/02/2022, 11:21
ΕΥΔΑΠ: Τέλος στην ασυδοσία και τα νταραβέρια των Σαχίνηδων

Με μια απόφαση σταθμό της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία δικαιώνει απολύτως τις πληροφορίες και αποκαλύψεις του Radar.gr (που για μια ακόμη φορά αμφισβητήθηκαν τότε από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, απολύτως λογικό αφού τους χαλάγαμε τη …σούπα), η ΕΥΔΑΠ εγκαταλείπει ΤΑΙΠΕΔ και Υπερταμείο και επιστρέφει υπό τον έλεγχο του Κράτους, το οποίο και θα κατέχει τις μετοχές και θα ορίζει τη Διοίκηση υπό κανονικούς όρους και προϋποθέσεις!

Με απλά λόγια λοιπόν, το πρώτο που θα συμβεί είναι ένα stop στο μεγάλο φαγοπότι των Σαχίνηδων, που απολάμβαναν ιλιγγιώδεις αμοιβές, μπόνους και έξτρα πριμ ακόμη και για συμφωνίες τις οποίες πολεμούσαν!!!

Η εποχή της ασυδοσίας, του νταραβεριού και των ημέτερων που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, σταματάει οριστικά, όπως και οι αθλιότητες σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, πχ Ψυττάλεια, που εμφάνισαν μη σύννομες γνωμοδοτήσεις που εξυπηρετούσαν καταστάσεις!

Και τα σούρτα φέρτα με Στασινό και ΤΕΕ!!! Και ευτυχώς πάλι η παρέμβαση του ΣτΕ ήρθε να αποκαταστήσει το κράτος δικαίου και να σταματήσει την καταγραφή ζημιών για την ΕΥΔΑΠ, σε μια υπόθεση όπου ο σύλλογος των μηχανικών ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα!

Επιτέλους επέρχεται το τέλος της ασυδοσίας και της αυθαιρεσίας της «μαύρης εποχής» των Μπενίσηδων (της Δούρου με τις «γνωστές επιτυχίες» στο Μάτι των 101 νεκρών) και του Σαχίνη, πρωτοπαλλίκαρου του ΣΥΡΙΖΑ και δήθεν τεχνοκράτη, που κράταγε τη θέση του παρά την αντίθετη άποψη υπουργών και κόμματος, αποκλειστικά και μόνο γιατί η σύζυγος του υπήρξε στα νιάτα της συμμαθήτρια στο κολλέγιο Αθηνών του πρωθυπουργού και του Σπήλιου Λιβανού, κάτι που συνεχώς επικαλείτο ο Σαχίνης για να αντλεί δύναμη και να ασκεί πολιτική εξουσία σε τρίτους!

Δυστυχώς όλοι αυτοί οι τύποι της ΕΥΔΑΠ μετέτρεψαν ένα δημόσιο αγαθό όπως το νερό το οποίο θα έπρεπε να προστατεύεται για λογαριασμό του Έλληνα πολίτη, σε μέσο πλουτισμού, χρηματιστηριακό παιχνίδι όπου κυριαρχούσε ο Πόλσον και ο κάθε κερδοσκόπος, που απολάμβανε επιστροφές κεφαλαίου και μερίσματα χωρίς να υπάρχουν κέρδη!!!

Μέχρι τον εργολάβο ήθελε να παραστήσει ο Σαχίνης και να κατεβάσει την ΕΥΔΑΠ σε διαγωνισμούς όπου ο ίδιος διαμόρφωνε τους όρους και τις προκηρύξεις!!! Προφανώς για να καθορίζει τις υπεργολαβίες στη συνέχεια, διότι η ΕΥΔΑΠ δεν είναι τεχνική εταιρία!

Έτσι ήρθε το ΣτΕ να επιβάλει το κράτος δικαίου, να επιστρέψει η ΕΥΔΑΠ στο δημόσιο, πιθανότατα στο Υπ. Δημοσίων έργων υπό τον Κ. Καραμανλή και κάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του!

Οι προκλητικές αμοιβές που προσβάλουν την κοινωνία θα πρέπει αύριο το πρωί να αποκατασταθούν.

Και να πετάξουν έξω από την κρατική πλέον επιχείρηση κάθε καρυδιάς καρύδι που απολάμβανε ιλιγγιώδη συμβόλαια παροχής υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα εταιρείες επικοινωνίας και ΜΜΕ που απολάμβαναν προνομίων για τα οποία θα πρέπει να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη! Πόσα έπαιρναν και γιατί τα έπαιρναν!

Και πως συνδέονταν τα μιντιακά εξαπτέρυγα του Σαχίνη με άλλα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα!

Γιατί η πιάτσα βοά για συμβόλαια σε νταραβεριτζήδες των media, του ύψους των 150 και 200 χιλιάδων ετησίως!!!!

Τι υπηρεσίες άραγε παρείχαν; Μήπως πρέπει να τους τραβήξει το αυτί κανένας εισαγγελέας. Γιατί το παράκαναν με το νταβατζιλίκι …

Τέλος λοιπόν στην εποχή της «ανεξαρτησίας», αυθαιρεσίας και ασυδοσίας της ΕΥΔΑΠ, που καλείται να εγκαταλείψει το «χρυσό κλουβί» του ΤΑΙΠΕΔ, να αφήσει τα «φρου φρου κι αρώματα» και οι κάθε λογής Σαχίνηδες, να σηκώσουν τα μανίκια και να κάνουν δουλειά.

Και αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν… Κι άμα δεν γουστάρουν, να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και δρόμο… Να πάνε από εκεί που ήρθαν, έχοντας αφήσει δυστυχώς πίσω τους μαύρες μέρες για την ΕΥΔΑΠ και το δημόσιο συμφέρον…