Ήρθε η ώρα να ξηλωθούν οι «βδέλλες», τα «παράσιτα» και τα «αρπακτικά» της ΕΥΔΑΠ!

21/02/2022, 13:42
Ήρθε η ώρα να ξηλωθούν οι «βδέλλες»,  τα «παράσιτα» και τα «αρπακτικά» της ΕΥΔΑΠ!

Εάν κρατικοί λειτουργοί επιδιώξουν «πραξικόπημα» ως προς το καθεστώς και τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, θα βρεθούν αντιμέτωποι με κακουργηματική απιστία!

Ξαφνικά, πολλά και διάφορα «οικονομικά» ΜΜΕ εντελώς συμπτωματικά και σε σχεδόν απόλυτο συγχρονισμό, αναρωτιούνται τι θα γίνει απ’ εδώ και πέρα με την ΕΥΔΑΠ, ποιο θα είναι το επενδυτικό της μέλλον, αν θα στηριχθεί η διοίκηση Σαχίνη, ενώ αγωνιούν για τον προβληματισμό του ιδιώτη επενδυτή - κερδοσκόπου Πόλσον!!!

Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για το τι θα γίνει με το επενδυτικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο «μάνατζερ του γλυκού νερού» Σαχίνης, πρώην δεξί χέρι του Μπενίση, συζύγου της Δούρου που το βιογραφικό της έχει καταγράψει την «επιτυχία» στο Μάτι των άνω των 100 νεκρών από την καταστροφική πυρκαγιά!

Αν το πρώην πουλέν του ΣΥΡΙΖΑ, θα παραμείνει στη διοίκηση για να συνεχίσει να κάνει τα δικά του!!! Και κόπτονται δήθεν για τα συμφέροντα των μετόχων της ΕΥΔΑΠ!!!! Ποιων μετόχων; Του Πόλσον;

Ο Σαχίνης, ο Πόλσον, τα μερίσματα, οι αμοιβές και τα bonus!

Μήπως σε όλους αυτούς τους «έγκυρους» αρθρογράφους διαφεύγει ότι ο διαβόητος Σαχίνης «έκανε πλούσιο» τον Πόλσον μέσα από συνεχείς και αλλεπάλληλες επιστροφές κεφαλαίου και διανομή μερισμάτων χωρίς να υπάρχουν κέρδη; Σε απλά λόγια στο τέλος της ημέρας η επένδυση στην ΕΥΔΑΠ θα του βγει τζάμπα του περίφημου Αμερικάνου κερδοσκόπου!!!

Και επειδή κόπτονται για τα συμφέροντα των «μετόχων» και της ΕΥΔΑΠ, γιατί δεν λένε λέξη για τον διπλασιασμό των αμοιβών του Σαχίνη και των μελών του ΔΣ, αμέσως μόλις ο πρώην εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ και του ζεύγους Μπενίση - Δούρου ανέλαβε τη διοίκηση της κρατικής εταιρίας και του δημοσίου αγαθού - μονοπωλίου που είναι το νερό!

Γιατί δεν λένε κουβέντα για τα συνεχή bonus από συμφωνίες όπως με το δημόσιο για το νερό, την οποία ενώ πολέμησε ο Σαχίνης και το ΔΣ, μόλις υλοποιήθηκε πήραν έξτρα αμοιβές για τις υπηρεσίες τους.

Γιατί δεν λένε κουβέντα για το οργανωτικό μπάχαλο, τις δεκάδες νέες υπηρεσίες και διευθύνσεις, την σκανδαλώδη προσπάθεια να μπει η ΕΥΔΑΠ σε διαγωνισμούς που η ίδια προκηρύσσει!!!

Γιατί δεν λένε τίποτε για τη ζημία που υπέστη το δημόσιο συμφέρον από τις παλινωδίες Σαχίνη στον διαγωνισμό της Ψυττάλειας, όπου οι σύλλογοι Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων έχουν ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα!

Γιατί δεν τολμούν να πουν στην επιχειρηματική πιάτσα την αλήθεια: ότι ο Σαχίνης παραμένει στη θέση του, μολονότι ανίκανος, άχρηστος και επικίνδυνος για το δημόσιο και τα συμφέροντα της ΕΥΔΑΠ, αποκλειστικά και μόνο επειδή η σύζυγος του υπήρξε φίλη και συμμαθήτρια στο Κολλέγιο Αθηνών του πρωθυπουργού και του πρώην πλέον υπουργού κ. Σπήλιου Λιβανού!

Οι παράνομες αμοιβές και τα παιχνίδια των δήθεν μάνατζερ

Για να καταλαβαίνετε λοιπόν, η δήθεν ευαισθησία των ΜΜΕ για το τι γίνεται τώρα με την ΕΥΔΑΠ δεν είναι τίποτε άλλο από τις παρεμβάσεις των Σεραφείμ και Χερουβείμ της επικοινωνίας του Σαχίνη, που βλέπουν να «κόβεται η μάσα» και οι «αρπαχτές» από μια δημόσια κρατική εταιρία, που τα «παράσιτα» του Σαχίνη και των ομοίων του απομυζούν…

Δυστυχώς η πικρή αλήθεια είναι πως κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό που ο μοιραίος Σαχίνης παραμένει επικεφαλής της ΕΥΔΑΠ, ισοδυναμεί με βήματα προς την πλήρη απαξίωση της κρατικής -και με τη βούλα του ΣτΕ- εταιρίας!

Και για να τελειώνουμε, όλα αυτά τα κοράκια, οι βδέλλες και τα αρπακτικά που έχουν μαζευτεί πάνω, γύρω και μέσα στην ΕΥΔΑΠ θα μας βρουν σκληρά απέναντι! Να ξέρουν όλοι - συμπεριλαμβανομένων και των εφεξής αρμοδίων υπουργού και υφυπουργού Δημοσίων Έργων ότι δεν θα επιτρέψουμε ενέργειες αντίθετες με το Σύνταγμα και τις επιταγές του ανώτατου δικαστηρίου!

Οποιαδήποτε προσπάθεια τυχόν πραξικοπηματική θα μας βρει απέναντι μέχρι τέλους!

Η ΕΥΔΑΠ είναι κρατική, τις διοικήσεις τις ορίζει το Δημόσιο, οι αμοιβές τους προσδιορίζονται επί τη βάσει προσδιορισμένων όρων και κανόνων που τις διέπουν!

Υπό αυτή την έννοια κάθε μέρα που περνάει και όσο τα «καλά παιδιά» του Σαχίνη - και ο ίδιος φυσικά- εξακολουθούν να αμείβονται παράνομα πέραν των ορίων για το Δημόσιο που θέτει ο νόμος, οι αρμόδιοι υπουργοί και κρατικοί λειτουργοί θα είναι αντιμέτωποι με το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας!

Ας αφήσουν επομένως κατά μέρος τις «μαϊμουδιές» που σχεδιάζονται…

Ήρθε η ώρα η παράνομη διοίκηση Σαχίνη να ξηλωθεί και να προφυλαχθεί επιτέλους ο ελληνικός λαός και η κοινωνία που υποφέρει εν μέσω κρίσης, ακρίβειας και εξαθλίωσης από τα ύποπτα παιχνίδια των δήθεν μάνατζερ και των δήθεν επενδυτών με ένα δημόσιο αγαθό όπως είναι το νερό! Τελεία και παύλα!