Δύσκολες ώρες για εργολάβο - μάνατζερ!

15/03/2022, 11:26
Δύσκολες ώρες για εργολάβο - μάνατζερ!

Το «ξέπλυμα» από μίζες εξοπλιστικών, η εσωτερική πληροφόρηση, και ο ρόλος πίσω από τους «εφοπλιστές»!

Δύσκολες ώρες προμηνύονται για γνωστό μεγαλοεργολάβο ο οποίος θα «κάτσει στο σκαμνί» για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος το οποίο προέρχεται από μίζες στα εξοπλιστικά!

Ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος κατασκευαστής - μάνατζερ, που κατά πληροφορίες βρίσκεται πίσω (ως καθοδηγητής και συμμέτοχος) και από την κίνηση «εφοπλιστών» -στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι- της Αρκαδίας και του Περσικού κόλπου να «ρίξουν πραξικοπηματικά» την νόμιμη διοίκηση εργοληπτικού -και όχι μόνο- ομίλου, παραπέμπεται στο εδώλιο για καταγγελόμενη εικονική αγοραπωλησία αγροτεμαχίου, με σκοπό να ξεπλύνει μεγάλα χρηματικά ποσά που προέρχονται από μίζες, γιγαντιαίου εξοπλιστικού σκανδάλου που συντάραξε τη χώρα με εμπλοκή πασίγνωστων επιχειρηματιών και πλήθος προφυλακίσεων!

Την ίδια ώρα ωστόσο με την εκκρεμούσα ποινική υπόθεση για ξέπλυμα από μίζες, που έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο, στην Επ. Κεφαλαιαγοράς εκκρεμεί ανοιχτή υπόθεση του εν λόγω εργολάβου - μάνατζερ ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση εσωτερικής πληροφόρησης και χειραγώγηση της μετοχής πριν την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πριν από περίπου 2 χρόνια!

Και παραδόξως η Επ. Κεφαλαιαγοράς, που παρεμπιπτόντως δηλώνει πολύ «ευαίσθητη» σε θέματα κατασκευών, όπως του Ελλάκτωρα για παράδειγμα (όπου το 4-3 υπέρ του τον Αύγουστο το μετέτρεψε σε 1-6 τον Νοέμβριο, χωρίς να υπάρξουν νέα πρόσθετα στοιχεία! Γιατί άραγε;), δεν έχει φέρει την υπόθεση στο ΔΣ για να επιβληθούν ποινές και να παραπεμφθεί στη συνέχεια στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω…

Και η παραγραφή με το νόμο Σταϊκούρα προδιαγράφεται...

Αλήθεια ο εργολάβος έχει κανέναν καλό φίλο δικηγόρο να αποτανθεί; Και εάν είναι συγγενής υπουργού ακόμη καλύτερα...