Τα «σαπρόφυτα», «παράσιτα» και αρπακτικά που βγήκαν από τις «τρύπες» τους και επιδιώκουν να αποκτήσουν ρόλο στο Μαξίμου, στην μετά Δημητριάδη εποχή!

Τα «σαπρόφυτα», «παράσιτα» και αρπακτικά που βγήκαν από τις «τρύπες» τους και επιδιώκουν να αποκτήσουν ρόλο στο Μαξίμου, στην μετά Δημητριάδη εποχή!

Τα ραντεβού, οι υποσχέσεις, τα «φούμαρα» που πουλάνε, οι δήθεν «ειδικοί ρόλοι» και ο απώτερος σκοπός της «εκτέλεσης συμβολαίων» για λογαριασμό τρίτων...

Αν δεν το έχετε καταλάβει, στην μάχη των «επιγόνων» του Γρηγόρη Δημητριάδη στο Μαξίμου, έχουν εμφανιστεί διάφορα «σαπρόφυτα», παράσιτα και αρπακτικά, που εδώ και πολύ καιρό ήταν στην απέξω και ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν «πιάσει τον Πάπα από τα …ούμπαλα» τρομάρα τους!

Και άρχισαν τις επαφές, τα νταραβέρια, πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην πλάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και εν αγνοία του, δηλώνουν στους συνομιλητές τους ότι έχουν αναλάβει ειδικό ρόλο ευθύνης και ότι είναι ενεργά μέσα στο παιχνίδι της εξουσίας!

Πρόκειται για όλους εκείνους που επί χρόνια είχαν αναλάβει την «εκτέλεση συμβολαίων» εις βάρος επιχειρηματιών, κατ’ εντολή και καθ’ υπόδειξη άλλων, τρίτων μεγαλοσχημόνων της επιχειρηματικής πιάτσας!

Σε απλά λόγια το ίδιο σύστημα που «δούλευε» προεκλογικά, έχει ενεργοποιηθεί και πάλι στον υπέρτατο βαθμό, ούτως ώστε να προσπορίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος σε μια εποχή αστάθειας και πιθανής μελλοντικής ακυβερνησίας!

Και τα ραντεβού με παράγοντες της αγοράς δίνουν και παίρνουν, όπως και οι υποσχέσεις για μελλοντικές εξυπηρετήσεις! Προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες για «εχθρούς» και «φίλους» τις οποίες προτίθενται να αξιοποιήσουν καταλλήλως!

Να ξέρουν ότι τους ξέρουμε και τους βλέπουμε …