Την δεύτερη φορά ο Βούδας της Ραφήνας δεν θα του την χαρίσει του Κυριάκου! Του τα έχει μαζεμένα!

Την δεύτερη φορά ο Βούδας της Ραφήνας δεν θα του την χαρίσει του Κυριάκου! Του τα έχει μαζεμένα!

Το φλερτ με τον Σαμαρά και η διαχρονική φιλική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα! Ο Κων. Καραμανλής βλέπει στον εαυτό του τον ρόλο του Σωτήρα Κοινής Αποδοχής σε μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας!

Για να ξέρετε, ο Κώστας Καραμανλής ή Βούδας της Ραφήνας είναι έξαλλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλο το κυβερνητικό σύστημα που τον άδειασε και του επιτέθηκε με κάθε τρόπο μετά τις περίφημες δηλώσεις του στα Ανώγεια της Κρήτης!

Κύκλοι πολύ κοντά στον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό της χώρας λένε εμφατικά και κατηγορηματικά ότι την δεύτερη φορά που ο Κυριάκος θα τον αδειάσει ξανά, ο Κωστάκης δεν θα του την χαρίσει …

Ήδη ο Βούδας της Ραφήνας «κλείνει το μάτι» στον «Πρώτο τη τάξει» διάδοχο και μνηστήρα για την ηγεσία της ΝΔ στην μετά Κούλη εποχή, με αποτέλεσμα όλο το μπλοκ των «Καραμανλικών» να έχουν ενταχθεί στη νέα ισχυρή ομάδα του «καθώς πρέπει» αστού δελφίνου!

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Καραμανλής, που βλέπει στον εαυτό του τον ρόλο του Σωτήρα Κοινής Αποδοχής σε μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας, φλερτάρει με τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο επιδιώκει να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή, ενώ διατηρεί πάντα άριστες διαχρονικές φιλικές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα!