Υπάλληλοι επωνύμου και προβεβλημένου υπουργού, τρέχουν να ξεμπλοκάρουν φυτά για την κάνναβη, μονάδας στην Κόρινθο πρώην προφυλακισμένου επιχειρηματία της ενέργειας!

Υπάλληλοι επωνύμου και προβεβλημένου υπουργού, τρέχουν να ξεμπλοκάρουν φυτά για την κάνναβη, μονάδας στην Κόρινθο πρώην προφυλακισμένου επιχειρηματία της ενέργειας!

Τα συγχαρητήρια μας στο δημοφιλές στέλεχος της κυβέρνησης, που πασχίζει για το κοινό καλό, το δημόσιο συμφέρον, την Ανάπτυξη που ήρθε, την παραγωγική διαδικασία και όχι φυσικά την τσέπη του!

Επειδή εμείς είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε επώνυμο και προβεβλημένο υπουργό, που πασχίζει για την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας και την δημιουργία παραγωγικής βάσης από εκλεκτούς και αξιόπιστους επιχειρηματίες, όπως στην προκειμένη περίπτωση πρώην προφυλακισμένος της Ενέργειας που εσχάτως αναπτύσσει πολυσχιδή δράση παράλληλα με εβραϊκά συμφέροντα, από «χρυσές βίζες», real estate, ξενοδοχεία, διαγωνισμούς του Δημοσίου, έως και παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης στην Κόρινθο!

Ο άξιος και «καθόλα επιτυχημένος» υπουργός, που στο επίκεντρο του έχει την Ανάπτυξη, για το καλό του τόπου, ενεργοποίησε το υπαλληλικό του προσωπικό προκειμένου να απεγκλωβιστεί η εισαγωγή φυτών για την κάνναβη, που προορίζονταν κατά τις πληροφορίες για τη μονάδα στην Κόρινθο!

Και όλοι, έχουν να λένε, στις σχετικές υπηρεσίες και φορείς, πόσο γρήγορα έδρασε ο δημοφιλής υπουργός ο οποίος προφανώς το ίδιο θα κάνει με κάθε εισαγωγή που τυχόν μπλοκάρεται σε αεροδρόμια και υπηρεσίες!

Γιαυτό πάει καλά η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης δικαίως είναι ευχαριστημένος με τους υπουργούς του και δεν τους αλλάζει!

Γιατί προφανώς, ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και με το παραπάνω!

Με γνώμονα το καλό του τόπου, το κοινό συμφέρον και όχι την τσέπη τους!

Μπράβο και πάλι μπράβο στον υπουργό! Τα φυτά της κάνναβης ξεμπλοκαρίστηκαν!

Και η δουλειά στην Κόρινθο προχωράει χωρίς προβλήματα. Η Ανάπτυξη ήρθε!