Μια ιστορία «ξεπλύματος» ευαίσθητου πολιτικού προσώπου, την οποία η Κρατική τράπεζα φέρεται να έστειλε στην Ανεξάρτητη αρχή και …ο φάκελος «χάθηκε στο δρόμο»!!!

Μια ιστορία «ξεπλύματος» ευαίσθητου πολιτικού προσώπου, την οποία η Κρατική τράπεζα φέρεται να έστειλε στην Ανεξάρτητη αρχή και …ο φάκελος «χάθηκε στο δρόμο»!!!

Τα εμβάσματα στο «φιλαράκι», τα πάρε - δώσε και οι νταραβεριτζήδες! Ο πολιτικός - οικονομικός παράγων, το σπίτι στο νεοκλασικό κυκλαδονήσι και ο νοικάρης για όλες τις δουλειές (μπροστινός;)!

Σας είχαμε αποκαλύψει ότι ένας «ευαίσθητος» οικονομικός παράγων με πρόσβαση στα υψηλά πατώματα της εξουσίας, πραγματοποιούσε εμβάσματα υψηλότατων χρηματικών ποσών σε ένα (νόμιμο) φιλαράκι, που διατηρεί λογαριασμό σε κρατική τράπεζα!

Ωστόσο παρά τις συνεχείς οχλήσεις στελεχών της κρατικής τράπεζας, να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων του, ο «ευαίσθητος» οικονομικός παράγοντας τους αγνόησε παντελώς!

Είδαν κι απόειδαν τα στελέχη της τράπεζας, τσαντίστηκαν κιόλας με την αδιαφορία και την αλαζονεία, και έστειλαν τον φάκελο στην αρχή για το ξέπλυμα!

Εσχάτως, έφθασαν στην στήλη ανωνύμως και κάποιες πρόσθετες πληροφορίες!

Ο «ευαίσθητος» οικονομικός παράγων, διαθέτει εξοχική οικεία σε αριστοκρατικό κυκλαδονήσι ενετικής αρχιτεκτονικής!

Την οποία υπερπολυτελή οικία ενοικιάζει σε έναν νταραβεριτζή της επιχειρηματικής, χρηματιστηριακής και τραπεζικής πιάτσας, έναν τύπο που είναι «μέσα σε όλα», από διαγωνισμούς και δουλειές του δημοσίου μέχρι εξαγορές και διαχείριση ιδιωτικοποιήσεων τραπεζών!

Ποια είναι άραγε η μεταξύ τους σχέση; Υπήρχε έμμισθη ( ή παροχή υπηρεσιών) επαγγελματική σχέση κατά το παρελθόν;

Δεν υπάρχουν άραγε λόγω ρόλου και θέσης, ηθικά -και ουσιαστικά – ασυμβίβαστα; Εντέλει μήπως ο χρηματιστηριακός νταραβεριτζής είναι …μπροστινός του «ευαίσθητου» οικονομικού και πολιτικού παράγοντα;

Πέραν όμως των πραγματικών και αντικειμενικών στοιχείων της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης, ο φάκελος του εν λόγω «ευαίσθητου» πολιτικού ανδρός, που σνόμπαρε τις Αρχές και δεν πήγε να δώσει εξηγήσεις όπως θα όφειλε και όπως θα έπραττε ο κάθε συνεπής φορολογούμενος πολίτης, μου λένε ότι …χάθηκε στον δρόμο!

Μολονότι η Κρατική τράπεζα έκανε την σχετική καταγγελία, η συγκεκριμένη υπόθεση «εξαφανίστηκε» μυστηριωδώς και παραδόξως!

Τι άραγε συνέβη; Έφτασε στην Αρχή και θάφτηκε; Ή μήπως δεν έφτασε ποτέ από την κρατική τράπεζα που κάνουν κουμάντο «τα καλά παιδιά» του χρηματοπιστωτικού συστήματος;