Το αδελφάτο των τραπεζών, οι παρενοχλήσεις και τα μυστήρια… Ποιος Φιλιππίδης και ποιος Λιγνάδης;

Το αδελφάτο των τραπεζών, οι παρενοχλήσεις και τα μυστήρια… Ποιος Φιλιππίδης και ποιος Λιγνάδης;

Το τρίο της ακολασίας, το ψωνιστήρι του «κουμπάρου» στο Ζάππειο και η μετατροπή του πιστωτικού ιδρύματος σε «Κλουβί με τις τρελές»!

Επειδή στις μέρες μας κορυφαίο θέμα στην ειδησεογραφία έχει αναδειχθεί η σεξουαλική παρενόχληση στους εργασιακούς χώρους και ιδίως η κατάχρηση εξουσίας ομοφυλοφίλων που από τις θέσεις ισχύος που κατείχαν ασκούσαν ψυχολογική βία ή ακόμη και αποπλανούσαν υφιστάμενους τους είτε μέσω απειλών, είτε υποσχέσεων για εργασιακή ανέλιξη, διερωτώμαι αν τυχόν φαινόμενα τέτοια έχουν παρατηρηθεί στο τραπεζικό σύστημα!!!

Γιατί η αλήθεια είναι πως στην πιάτσα ακούσθηκε με ένταση, πως σε συστημική τράπεζα, ένα δήθεν τεχνοκρατικό αδερφάτο που επί προηγούμενης κυβέρνησης είχε το απόλυτο κουμάντο, είχε μετατρέψει το πιστωτικό ίδρυμα σε «κλουβί με τις τρελές»!!!

Όποιος δεν ήταν μέλος του «θιάσου» και δεν ταυτιζόταν με τις διαθέσεις του πρωταγωνιστικού δίδυμου, τον έτρωγε το μαύρο σκοτάδι!

Και εκτός από τα διαβόητα τρελά αγόρια της τραπεζικής εξουσίας, ισχυρός πόλος είχε αναδειχθεί και ο περίφημος «κουμπάρος» – «κουμπαράς» της παρέας, που έτρωγε με δέκα μασέλες, παριστάνοντας την εθνική «προξενήτρα», όταν φυσικά δεν περιδιάβαινε το Ζάππειο για να συγχρωτίζεται με νεαρούς Αλβανούς, κατά προτίμηση με λευκά αθλητικά αμάνικα φανελάκια για να του θυμίζουν «οικοδόμους», τις απογευματινές και βραδινές ώρες!

Για να καταλαβαίνετε, πρόκειται για κραυγαλέες υποθέσεις που αν είχαν δει το φως της δημοσιότητας, οι περιπτώσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη θα ωχριούσαν μπροστά τους μετά βεβαιότητας!

Αυτά προς το παρόν, αναμένοντας να ανοίξουν στόματα!

Όχι αυτά που … μπενάβουν τα καλιαρντά!!! Ούτε αυτά που τα …τζινάβουν! Τα άλλα…