Το οργισμένο τηλεφώνημα, σε πολύ υψηλούς τόνους, του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κώστα Καραμανλή (τον ανιψιό, όχι τον Βούδα της Ραφήνας) την Δευτέρα το μεσημέρι!

Το οργισμένο τηλεφώνημα, σε πολύ υψηλούς τόνους, του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κώστα Καραμανλή (τον ανιψιό, όχι τον Βούδα της Ραφήνας) την Δευτέρα το μεσημέρι!

Ποιοι επηρέασαν τον πρωθυπουργό και τον έκαναν να αλλάξει γνώμη όσον αφορά τη στάση του σεμνού και αξιοπρεπούς πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών;

Είναι γεγονός και δεν δύναται να αμφισβητηθεί, καθώς η πηγή είναι έγκυρη και πάντοτε ακριβής!

Την Δευτέρα το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να βρισκόταν εν εξάλλω καταστάσει, με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών, τις πολιτικές ευθύνες, τα πρώτα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που στερούν από την ΝΔ, την ώρα τούτη την αυτοδυναμία, η οποία από την «αυλή» και τα «εξαπτέρυγα» που διαλαλούσαν με έπαρση και αλαζονεία το «βέβαιον 40%», εθεωρείτο δεδομένη!

Είναι προφανές πως το μοιραίο γεγονός, το αναπάντεχο, το μη αναμενόμενο, έχει οδηγήσει στο να χαθεί η ψυχραιμία, αλλά και τα αντανακλαστικά, με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η νευρικότητα και ενίοτε οι σπασμωδικές κινήσεις εν μέσω ταραχής!

Υπό το κλίμα αυτό οι πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός είχε ένα τηλεφώνημα σε υψηλούς τόνους με τον Κώστα Καραμανλή, (τον ανιψιό και όχι τον Βούδα της Ραφήνας) που περιεστράφη γύρω από τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει εφεξής ο παραιτηθείς πρώην Υπ. Μεταφορών και Υποδομών και κυρίως όσον αφορά το μείζον ζήτημα της εκ νέου υποψηφιότητας του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας!

Το τηλεφώνημα, μου λένε αξιόπιστες πηγές, ήταν «οργισμένο» και έφερε με την πλάτη στον τοίχο τον σεμνό και αξιοπρεπή Κώστα Καραμανλή, ο οποίος επέδειξε ούτως ή άλλως πρωτόγνωρη ευαισθησία και λόγω του τραγικού συμβάντος παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη, μολονότι δεν είχε τις σχετικές αρμοδιότητες!

Το ερώτημα που πλανάται την ώρα τούτη είναι, ποιοι και γιατί επηρέασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατάφεραν να μεταστρέψουν την άποψη του σχετικά με τις ενέργειες του Σερραίου πολιτικού;