Καβάλα σε θηριώδες τζιπ το «κορίτσι-φωτιά» με τα κόκκινα, δώρο του «πρίγκιπα» τεχνοκράτη των media και των λοιπών επενδύσεων!

Καβάλα σε θηριώδες τζιπ το «κορίτσι-φωτιά» με τα κόκκινα, δώρο του «πρίγκιπα» τεχνοκράτη των media και των λοιπών επενδύσεων!

Αφού η ορίτζιναλ Πριγκίπισσα επέστρεψε στον κανονικό πρίγκιπα, ο …γιαλαντζί πήρε την Πριγκίπισσα του Μπουρναζίου, πέταξε για Παρίσι, είδε τον αγώνα Πίστονς - Μπουλς στην Accor Arena και δείπνησε σε υπερπολυτελές εστιατόριο!

Σας έχω ήδη αποκαλύψει, βάσει των πληροφοριών που διαδίδουν οι κακές γλώσσες, ότι σε ένα τηλεοπτικό σταθμό, (δεν μπορώ να σας πω για ευνόητους λόγους αν πρόκειται για συνδρομητικό ή όχι) μια δημοσιογράφος έχει πολύ ανεβασμένες μετοχές, σε βαθμό που στην κυριολεξία να «κάνει ότι θέλει» όχι μόνο στο κομμάτι των ειδήσεων, αλλά γενικότερα στη λειτουργία του σταθμού, ακόμη και όσον αφορά την Διοίκηση και το Εμπορικό τμήμα!

Οι φήμες λένε ότι η εν λόγω εντυπωσιακή (για να είμαστε δίκαιοι) ρεπόρτερ, με βαθιά γνώση του αντικειμένου, απολαμβάνει της στήριξης άνωθεν!

Μία πέραν των ορίων «εμπιστοσύνη» από την «ιδιοκτησία» που όχι μόνο έχει γίνει γνωστή και αντικείμενο κουτσομπολιού στους εργαζόμενους, αλλά και στην πιάτσα ολόκληρη, η οποία γελάει με τα συνεχή καμώματα του μάνατζερ με το «λευκό κολάρο» που χαρακτηρίζεται από την αδυναμία που τρέφει προς τις Πριγκίπισσες, είτε πρόκειται για ορίτζιναλ, είτε του Περιστερίου!

Εσχάτως η fake Πριγκίπισσα (η ορίτζιναλ ξαναγύρισε στον κανονικό Πρίγκιπα και όχι στον …γιαλαντζί) του Μπουρναζίου, όπου οι μέρες της άφησαν εποχή (όπως λένε οι μυημένοι της πορτοκαλί μπάλας), εμφανίζεται με θηριώδες τζιπ, δώρο όπως ψιθυρίζεται στους διαδρόμους των τηλεοπτικών σταθμών, του αυτοαποκαλούμενου «γαλαζοαίματου» των media, της συνδρομητικής τηλεόρασης και γενικότερα του νταραβεριού, ο οποίος αποφάσισε να «ξεστραβωθεί» και να ασχοληθεί ακόμη και με την Παιδεία (τρομάρα του)!

Μόνο που ο κολλεγιόπαις της διεθνούς κερδοσκοπίας δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι άλλο το Μπάκιγχαμ, άλλο το Μπουρνάζι!

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, η Πριγκίπισσα του Περιστερίου, φέρεται να καταχράται την «εμπιστοσύνη» του τεχνοκράτη μάνατζερ και με τη στάση και συμπεριφορά της να έχει διχάσει όλο το σταθμό, ειδικά το ενημερωτικό του κομμάτι.

Με αποτέλεσμα οι μισοί να την θάβουν πίσω από την πλάτη της, οι μισοί να την γλύφουν μπας και πει καμία καλή κουβέντα στο «αφεντικό» και προωθηθούν, ενώ δουλειά στην πράξη δεν γίνεται!

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά ο μάνατζερ, ενώ έβαλε καλά την υπογραφή του, στο δεύτερο συστατικό της επιτυχίας, που θα πρέπει να ξέρεις που το βάζεις, τα έκανε μαντάρα!

Το Παρίσι του έλειπε!!! Τρομάρα του! Όπου ενεφανίσθη σε υπερπολυτελές εστιατόριο μαζί με την Πριγκίπισσα του Μπουρναζίου (το κορίτσι – φωτιά με τα κόκκινα) να συντρώγουν τετ α τετ, μέσα Ιανουαρίου, τις μέρες που διεξαγόταν στην Πόλη του Φωτός ο αγώνας Πίστονς – Μπουλς (19 Ιανουαρίου 2023) για το NBA στην Accor Arena του Παρισιού!