Στο αρχείο έθεσε η Αρχή για το ξέπλυμα την υπόθεση Βελόπουλου μετά τις καταγγελίες του Αντ. Μυλωνάκη για 500 ευρώ «μαύρα» τον μήνα!

Στο αρχείο έθεσε η Αρχή για το ξέπλυμα την υπόθεση Βελόπουλου μετά τις καταγγελίες του Αντ. Μυλωνάκη για 500 ευρώ «μαύρα» τον μήνα!

Ο αρχηγός της Ελληνικής λύσης που βάσει των δημοσκοπήσεων μπαίνει (έστω οριακά) στη Βουλή, εισέρχεται «καθαρός» (και με τη βούλα της Ολομέλειας της Ανεξ. Αρχής) στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές της 21ης Μαρτίου

Μετά από διεξοδικό έλεγχο ο οποίος προκλήθηκε από τις καταγγελίες του βουλευτή της Ελληνικής λύσης Αντώνη Μυλωνάκη ότι έδινε 500 ευρώ το μήνα «μαύρα» στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο, η Αρχή για το ξέπλυμα κατά την συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Τετάρτης 10 Μαΐου, έθεσε την υπόθεση οριστικά στο Αρχείο.

Ο φάκελος Βελόπουλου έκλεισε οριστικά, καθώς μετά από το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών ως φυσικό πρόσωπο και τον έλεγχο πάσης φύσης κινήσεων, καταθέσεων, αναλήψεων και τυχόν εμβασμάτων, δεν προέκυψε «μαύρο χρήμα», ούτε κάποια άλλη τυχόν παράνομη ενέργεια, γεγονός που οδήγησε την ανεξάρτητη Αρχή κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας να θέσει την υπόθεση του πολιτικού αρχηγού στο Αρχείο!

Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς η «αθώωση» Βελόπουλου μετά τις καταγγελίες Μυλωνάκη, κρίνεται ως καθιστική υπό την έννοια ότι ο αρχηγός της Ελληνικής λύσης, που βάσει των δημοσκοπήσεων μπαίνει έστω δύσκολα στην Βουλή, μπαίνει απολύτως καθαρός στην τελική ευθεία 10 ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου!