Σε αντικατάσταση των εταιρικών οχημάτων με plug-in και ηλεκτρικά έχει προχωρήσει η Ogilvy Greece

17/04/2024, 17:24
Σε αντικατάσταση των εταιρικών οχημάτων με plug-in και ηλεκτρικά έχει προχωρήσει η Ogilvy Greece

H Ogilvy Greece δημιουργεί έναν νέο «πράσινο» στόλο οχημάτων, αντικαθιστώντας, σταδιακά, όλα τα συμβατικά εταιρικά οχήματα με νέα ηλεκτρικά ή υβριδικής plug-in τεχνολογίας. Η μετάβαση έχει ήδη ολοκληρωθεί για το 65% του στόλου. Ταυτόχρονα με την επένδυση στον νέο στόλο, η εταιρεία εγκατέστησε και έχει θέσει σε λειτουργία δίκτυο φόρτισης στις εγκαταστάσεις της Ogilvy για τα στελέχη που χρησιμοποιούν τα νέα εταιρικά οχήματα αλλά και για τους επισκέπτες της εταιρείας.

O Νίκος Καλοζύμης, People Director είπε: «Καθημερινά αναζητούμε καινοτόμες πράσινες λύσεις για να προτείνουμε στους πελάτες μας και να επιταχύνουμε τη μετάβασή τους προς ένα βιώσιμο μέλλον. Στο ίδιο πλαίσιο, επενδύουμε στην πράσινη μετάβαση της Ogilvy Greece και προσπαθούμε να μειώνουμε διαρκώς το αποτύπωμά μας στο περιβάλλον. Η αντικατάσταση των συμβατικών οχημάτων του στόλου μας με νέα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά είναι μέρος της στρατηγικής μας για εταιρικές πρακτικές που συνάδουν με τις αρχές της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας».

Η Ogilvy Greece εφαρμόζει, ήδη, σύστημα κυκλικής διαχείρισης των απορριμμάτων που παράγει, με διαχωρισμό στην πηγή. Διαθέτει διακριτούς κάδους για τα ανακυκλώσιμα (πλαστικά, αλουμίνια, μπαταρίες, οργανικά κλπ.).

Επίσης, αξιοποιώντας σύγχρονες πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον, η Ogilvy προχωρά σε βιολογικό καθαρισμό όλου του νερού που καταναλώνεται σε ημερήσια βάση. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται οι ανάγκες άρδευσης των εξωτερικών χώρων των εγκαταστάσεων της εταιρίας.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της για βιώσιμη ανάπτυξη, η Ogilvy Greece ελέγχεται ετησίως και πιστοποιείται με το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2015, για την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες

Δήμητρα Στεφανοπούλου

Τηλέφωνο: 210 66 60 425

E-mail: [email protected]

Website: www.ogilvy.gr

Ακολουθήστε μας στα social media

Facebook: https://www.facebook.com/OgilvyGreece/

Instagram: https://www.instagram.com/ogilvygreece/

Twitter: https://twitter.com/OgilvyGreece

YouTube: https://www.youtube.com/OgilvyGreece

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ogilvygreece/

TikTok: https://www.tiktok.com/@ogilvygreece