Δημοπρασία έργων Τέχνης σε ελκυστικές τιμές από τον Οίκο Magna's

05/04/2023, 17:26
Δημοπρασία έργων Τέχνης σε ελκυστικές τιμές από τον Οίκο Magna's

Σε προσιτές τιμές έργα των Σπ. Βασιλείου, Γ. Τσαρούχη, Β. Σπεράντζα, Γ. Λάππα, Χρ. Μπότσογλου, Αλ. Φασιανού, Γ. Ψυχοπαίδη, Χρ. Βαρδέα, Θ. Παπαγιάννη, Κ. Κουλεντιανού κ.α!

Είναι από πολύ παλιά γνωστό, πως σε δύσκολες συνθήκες και σε χαλεπούς καιρούς σαν αυτούς που ζούμε τώρα, η τέχνη αποτελεί αισθητικό αλλά και επενδυτικό καταφύγιο.

Παρακολουθώντας το ρεύμα της αγοράς, μπορούμε να δούμε τον όλο και αυξανόμενο αριθμό δημοπρασιών έργων τέχνης, όπου εκεί καταγράφονται θεαματικότατα ρεκόρ πωλήσεων, γεγονός που καταδεικνύει την τάση αλλά και το εντονότατο ενδιαφέρον που υπάρχει για τα έργα τέχνης.

Το ίδιο όμως συμβαίνει και στη χώρα μας, κι εδώ έρχεται να προστεθεί ο Οίκος δημοπρασιών Magna's, θέλοντας να τοποθετήσει το δικό του λίθο σε αυτό που λέμε αγορά της τέχνης και πιο συγκεκριμένα στο χώρο των δημοπρασιών.

Μετά από ένα χρόνο δυναμικής παρουσίας, με εξαιρετικές περγαμηνές αναφορικά με τη γνώση και την εμπειρία των στελεχών του, αλλά και με τους πλούσιους τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά καταλόγους έργων τέχνης που αναρτά, ο Οίκος Magna's διοργανώνει τη νέα του δημοπρασία στον εμβληματικό χώρο του Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός" της πλατείας Καρύτση, στις 7 Απριλίου, 19.00μμ.

Με ιδιαίτερα προσιτές τιμές εκκίνησης στον κατάλογο του, ο Οίκος Magna's προτείνει έργα των σημαντικότερων Ελλήνων εικαστικών όπως: Σπ. Βασιλείου, Γ. Τσαρούχη, Β. Σπεράντζα, Γ. Λάππα, Χρ. Μπότσογλου, Αλ. Φασιανού, Γ. Ψυχοπαίδη, Χρ. Βαρδέα, Θ. Παπαγιάννη, Κ. Κουλεντιανού κ.α