Το grand slam Sani Resort- Costa Navarino!

26/02/2021, 08:23
Το grand slam Sani Resort- Costa Navarino!

Μπορεί η μεγάλη μάχη μεταξύ Τσιτσιπά και Ναδάλ να δόθηκε χθες στα προημιτελικά του Australian open , ωστόσο πέρα από το gran slam και τα διεθνή τουρνουά, βρίσκεται στη χώρα μας σε εξέλιξη μια ξενοδοχειακή σύγκρουση - αντιπαράθεση με φόντο το τένις και πρωταγωνιστές τα δυο συγκεκριμένα πρόσωπα του παγκόσμιου τένις.

Από τη μια πλευρά βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος έχει συνάψει συμφωνία με τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο για τη δημιουργία Ακαδημίας τένις στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino στην Πύλο της Μεσσηνίας.

Και η συνεργασία αυτή επεκτείνεται και στην Αθήνα όπου ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος σε συνεργασία με τον μεγαλοεπιχειρηματία Μιχ. Στασινόπουλο απέκτησαν προς εκμετάλλευση μετά από σχετικό διαγωνισμό τα γήπεδα τένις του ΟΑΚΑ!

Από την άλλη πλευρά, στη βόρεια Ελλάδα δημιουργείται το αντίπαλον δέος! Ο μεγαλοξενοδόχος πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης ήρθε σε συμφωνία με τον Ισπανό σταρ Ραφαέλ Ναδάλ για τη δημιουργία σχολής τένις στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Sani resort στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής!

Και οι πληροφορίες λένε ότι όπως ακριβώς ο Κωνσταντακόπουλος στην Αθήνα έτσι και ο Ανδρεάδης στην Θεσσαλονίκη μεθοδεύει τη δημιουργία Ακαδημίας τένις στην συμπρωτεύουσα, αναζητώντας αντίστοιχο μεγαλοεπιχειρηματία της Βορείου Ελλάδος για συνέταιρο.

Και μπορεί χθες στην Αυστραλία να νίκησε ο δικός μας Τσιτσιπάς, όμως η τενιστική ξενοδοχειακή σύγκρουση προβλέπεται αμφίρροπη και με μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον!

Σου μπαίνω, μου μπαίνεις και παίζουμε τένις...