Ταυτότητες: Προσφεύγει στο ΣτΕ η Γάλλοαμερικανική κοινοπραξία

26/05/2021, 13:41
Ταυτότητες: Προσφεύγει στο ΣτΕ η Γάλλοαμερικανική κοινοπραξία

Όπως ακριβώς σας είχαμε ενημερώσει έτσι και έγινε στον διαγωνισμό μαμούθ των Υπ. Προστασίας του πολίτη για τις ταυτότητες, έργο που εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 550 εκατ. ευρώ!

Οι πληροφορίες που σε ανύποπτη στιγμή είχε αποκαλύψει το Radar.gr ότι η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών είχε καταλήξει στις 3 κοινοπραξίες που θα πέρναγαν στην επόμενη φάση και είχε κόψει τις 2, επιβεβαιώθηκαν στην πράξη.

Είναι προφανές πως από το σημείο αυτό και μετά τον νικητή θα καθορίσει η οικονομική προσφορά.

Ο φθηνότερος θα νικήσει καθώς δεν προσμετράται εφεξής τίποτε άλλο.

Με φαβορί πλέον σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες την Space Hellas λόγω της δυνατότητας να ελιχθεί στο επίπεδο των κοστολογήσεων σε αντίθεση με τις άλλες δυο κοινοπραξίες όπου ηγούνται διεθνείς κολοσσοί.

Κάτι που εξαρχής είχαμε αποκαλύψει και είχαμε προβλέψει τον εκ των προτέρων τον τελικό νικητή.

Η κρίσιμη καμπή του διαγωνισμού είχε να κάνει με την τεχνική αξιολόγηση, διαδικασία δύσκολη καθώς τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες των ογκωδών φακέλων που υποβλήθηκαν, αν συνάδουν οι προτάσεις με την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Οι ίδιες πληροφορίες πάντως επιμένουν ότι ο διαγωνισμός έχει ακόμη δρόμο καθώς η αμερικανό- γαλλική κοινοπραξία που κόπηκε από την τελική φάση θα προσφύγει στη ΣτΕ με ασφαλιστικά μέτρα μπλοκάροντας έστω προσωρινά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών!