Ο Κέκροψ, η ασυλία των τραπεζιτών και η Folli follie!

22/07/2021, 09:24
Ο Κέκροψ, η ασυλία των τραπεζιτών και η Folli follie!

Πλησιάζει η ώρα της κρίσης υπό την νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου, για την ασυλία των τραπεζιτών.

Η ολομέλεια καλείται να κρίνει επί της ουσίας την υπόθεση και να αποφανθεί οριστικά επί ενός νομοθετήματος που ξεπλένει στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ πρώην και νυν τραπεζίτες, για πράξεις, παραλείψεις, απάτες, υπεξαιρέσεις, απιστία.

Η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου θα κρίνει σύντομα και την υπόθεση των ακινήτων του Κέκροπα στο Π. Ψυχικό! Η υπόθεση των 300 στρεμμάτων, που έχει περάσει από 40 κύματα, είναι ανοιχτή και παρουσιάζει μεγάλο επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό ενδιαφέρον!

Εξελίξεις στη Follie

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα σχετικά με την υπόθεση της αρπαγής και διασπάθισης της περιουσίας της Folli follie! Τα νέα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Δικαιοσύνη σε συνδυασμό με την άσκηση δίωξης στον κ. Κούκουτσα, μέλος του ΔΣ της Folli follie την επίμαχη περίοδο και διευθύνοντα σύμβουλο των Αττικών Πολυκαταστημάτων, δρομολογούν νέα δεδομένα καθώς η Δικαιοσύνη θα προσπαθήσει να διαφωτίσει εάν υπήρξε πλιάτσικο στα ασημικά της εισηγμένης επιχείρησης, εις βάρος των τραπεζών, των μετόχων και των ομολογιούχων, με την συναίνεση – ένοχη ανοχή τραπεζιτών!