Η Μύκονος, ο κοσμηματοπώλης, το κορωνοπάρτι και ο πρώην μεγαλοεφοπλιστής!

30/07/2021, 10:18
Η Μύκονος, ο κοσμηματοπώλης, το κορωνοπάρτι και ο πρώην μεγαλοεφοπλιστής!

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές ότι κατά τη διάρκεια των μέτρων απαγόρευσης στο Νησί των Ανέμων, τα λεγόμενα παράνομα κορωνοπάρτι έδιναν κι έπαιρναν.

Και μεταξύ μας, η Μύκονος κατά τη διάρκεια του λοκντάουν θύμιζε κάτι από Σικάγο την εποχή της ποτοαπαγόρευσης!

Με τα ποτά στα αυτοκίνητα και με τα ηχεία στην πλάτη οι fun της διασκέδασης αναζητούσαν καταλύματα, συνήθως βίλες επωνύμων, για να στήσουν το πρόχειρο σκηνικό.

Και σε δευτερόλεπτα μέσα είχαν προσκαλέσει όλο το νησί, από επώνυμους, κοσμικούς, μαϊντανούς και δήθεν επιχειρηματίες μέχρι βίζιτες και βαποράκια σε πάρτι ξεφαντώματος μέχρι πρωίας!

Και μην ακούτε για πάρτι των 30 ατόμων!!! Αυτά είναι για γέλια! Μιλάμε για συναθροίσεις όπου σε μόνιμη βάση, μέσα από ένα συνεχές πήγαινε – έλα προσώπων, τα άτομα που παρίσταντο ξεπερνούσαν τα 200!!!

Και οι …γραμμές πήγαιναν σύννεφο!

Επί του προκειμένου τώρα. Σε ένα από τα πιο δυνατά κορωνοπάρτι του νησιού, όπου τα vibes της μουσικής, των ποτών και της άσπρης σκόνης βρίσκονταν στο αποκορύφωμα, οι …κεραίες των Αρχών «έπιασαν» την παρουσία δύο πολύ προβεβλημένων προσώπων της εγχώριας κοσμικής και επιχειρηματικής σκηνής!

Ο ένας, πολύ γνωστός στην Αθήνα και την Μύκονο των μαϊντανών, κοσμηματοπώλης!

Πολυφωτογραφημένος, με προνομιακές σχέσεις επί σειρά ετών με τους κορυφαίους εκπροσώπους της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής!

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις του με μεγαλόσχημο καναλάρχη που σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ισχυρή κυρία τεράστιας οικογένειας, χάλασαν!

Ο άλλος, πρώην μεγαλοεφοπλιστής, γόνος σπουδαίας οικογένειας με πλούτο και παράδοση, που όμως λόγω συγκυρίας και …εξαρτήσεων, αλλά και κακών επιλογών γυναικείων συντρόφων που του τα φάγανε, ξέπεσε και έχασε την περιουσία του!