Ρέμος στο Costa Navarino, Βίσση στη Σχοινούσα!

25/08/2021, 11:02
Ρέμος στο Costa Navarino, Βίσση στη Σχοινούσα!

Πέραν πάσης αμφιβολίας δύο ήταν τα πιο hot κοσμικά events του Αυγούστου όπου έδωσε το «παρών» σύσσωμη η καλή κοινωνία των Αθηνών και η επιχειρηματική πιάτσα!

Το πρώτο ήταν το καθιερωμένο ετήσιο πάρτι του εφοπλιστή Δ. Παπαδημητρίου στην πανέμορφη Σχοινούσα, όπου φέτος αντί του Αντώνη Ρέμου ως είθισται τα τελευταία χρόνια, (ανειλημμένες υποχρεώσεις του οποίου κατά πληροφορίες δεν του επέτρεψαν τελικά να παραστεί και να ανέβει στην…πίστα της εντυπωσιακής βίλας του γνωστού εφοπλιστή) τραγούδησε η εκπληκτική Άννα Βίσση που ενθουσίασε τους άνω των 200 καλεσμένους, που είχαν κατακλύσει επί μέρες το μικροσκοπικό νησί των Κυκλάδων!

Το δεύτερο hot κοσμικό γεγονός όπου παραβρέθηκε σύσσωμη η επιχειρηματική πιάτσα της Αθήνας – και όχι μόνο- αλλά και τραπεζίτες, παράγοντες, καλλιτέχνες, άνθρωποι του πολιτισμού και των media, ήταν ο εορτασμός των γενεθλίων του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου (του αποκαλούμενου και …κοντού!!!), στο Κόστα Ναβαρίνο!

Ο γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας έκλεισε τα 50 και είχε καλεσμένους τη …μισή Αθήνα!

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα είχε τιγκάρει, η πληρότητα έφτασε το 100%, δεν υπήρχε δωμάτιο ούτε για δείγμα, ενώ οι καλεσμένοι του Αχιλλέα στο πάρτι που επακολούθησε υπό τους ξέφρενους ρυθμούς του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος τραγούδησε live προς τιμήν του Μεσσήνιου επιχειρηματία, ξεπέρασαν τους 300!

Το γλέντι στην πανέμορφη Πύλο κράτησε μέχρι πρωίας και στο μυαλό του Αχιλλέα μπήκε η ιδέα εφεξής να το καθιερώσει!