Φάμπρικα συμφερόντων με ανώνυμες καταγγελίες προς ανεξάρτητες Αρχές

26/09/2021, 02:53
Φάμπρικα συμφερόντων με ανώνυμες καταγγελίες προς ανεξάρτητες Αρχές

Σας έχουμε ενημερώσει για την φάμπρικα με τις ανώνυμες καταγγελίες προς ανεξάρτητες Αρχές που έχει ανοίξει εσχάτως, οι οποίες κατευθύνονται από επιχειρηματικά και σκοτεινά άλλα κυκλώματα, τα οποία επιδιώκουν με τον τρόπο αυτόν να εξοντώσουν τους πάσης φύσης αντιπάλους τους!

Τα λαμόγια αυτά, που επιδίδονται εδώ και χρόνια στην γνωστή στην πιάτσα τεχνική των ανώνυμων καταγγελιών προς «μιλημένους» αποδέκτες, που τις λαμβάνουν και τις εξετάζουν, δεν έχουν -δυστυχώς γι’ αυτούς- συνεκτιμήσει ότι η δράση φέρνει αντίδραση!

Υπό την έννοια αυτή, την ώρα τούτη γίνεται ένα ξεκαθάρισμα επιχειρηματικών και άλλων λογαριασμών μέσα από καταιγισμό ανώνυμων καταγγελιών του ενός κατά του άλλου και αντιστρόφως, οι οποίες εμπεριέχουν αναφορές για αδικαιολόγητο πλουτισμό, φοροδιαφυγή, απόκτηση υψηλής αξίας περιουσιακών στοιχείων, αρπαχτές, νταραβέρια, μίζες και άλλα πολλά!

Καταγγελίες που άλλες φορές είναι αβάσιμες, άλλες φορές δικαιολογούνται από τα στοιχεία, και κάποιες άλλες εγείρουν θέματα διενέργειας ελέγχων!

Σε κάθε περίπτωση, ο πόλεμος των συμφερόντων βρίσκεται σε εξέλιξη και περιλαμβάνει όλο το σύστημα. Τραπεζίτες, επιχειρηματίες, εισηγμένες εταιρίες και άλλους πολλούς…