Υπό παραίτηση ο Γ. Λιανός;

29/10/2021, 09:59
Υπό παραίτηση ο Γ. Λιανός;

Φημολογείται ότι, τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της Επ. Ανταγωνισμού κ. Λιανός αισθάνεται πιεσμένος από διαφόρων τύπων «παρεμβάσεις» που τον έχουν αγχώσει και αποπροσανατολίσει!

Σε βαθμό που να εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί και να επιστρέψει στα τεχνοκρατικά του καθήκοντα, αν είναι δυνατόν στις Βρυξέλλες!

Επί των ημερών του στην Επ. Ανταγωνισμού, ο κ. Λιανός, ο οποίος θεωρείται ένας τύπος ανεξέλεγκτος που δεν τιθασεύεται ούτε χειραγωγείται, έχει διενεργήσει περίπου 150 ελέγχους σε όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας, από τον Τύπο και τις κατασκευές, έως τις τράπεζες, τα πετρέλαια και την κινητή τηλεφωνία!

Σε απλά λόγια, δεν έχει αφήσει τίποτε όρθιο, εμπλεκόμενος ακόμη και σε τομείς που δεν υπάγονται στην αρμοδιότητα του και δεν νομιμοποιείται ο έλεγχος σε αυτές, αλλά μόνο από τις αρμόδιες αρχές στις οποίες οι κλάδοι υπάγονται, πχ Τράπεζα της Ελλάδος, Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών!

Μάλιστα, λόγω των ελέγχων αυτών σε πάνω από 150 περιπτώσεις, ο κ. Λιανός κατήγγειλε επισήμως ότι απειλείται και μάλιστα κατά πληροφορίες, επί υπουργίας Μ. Χρυσοχοΐδη, έλαβε αστυνομική προστασία!

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα ο κ. Λιανός φέρεται να διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι …πιέζεται και ότι κουράστηκε από την άσκηση των καθηκόντων του, που του επιφέρουν άγχος και ψυχική κόπωση!

Λέτε άραγε να ευσταθούν οι φήμες ότι τελεί υπό παραίτηση;