Τρίτο σήμα από διεθνείς αρχές για «εξαφανισμένο» επιχειρηματία!

24/12/2021, 11:42
Τρίτο σήμα από διεθνείς αρχές για «εξαφανισμένο» επιχειρηματία!

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί, το ελληνικό διαβατήριο και η «παρατήρηση» των κινήσεων!

Σε εγρήγορση και «παρακολούθηση»-ενημέρωση σχετικά με τις κινήσεις «εξαφανισμένου» μεγαλοεπιχειρηματία βρίσκονται κατά πληροφορίες διεθνείς ελεγκτικές και αστυνομικές αρχές!

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, που μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στη χώρα μας, απέχει μυστηριωδώς των επιχειρηματικών του καθηκόντων και δράσεων επί μακρόν, για λόγους μυστηριώδεις και ασαφείς, ενώ ουδείς μετά βεβαιότητος γνωρίζει σε ποια χώρα βρίσκεται, που διαμένει και εάν μετακινείται! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στις ελληνικές αρχές έχουν φτάσει 3 σήματα από διεθνείς εγκληματολογικές αρχές, με τις ενδείξεις να φέρουν τα σήματα να έχουν αποσταλεί από Γαλλία, πιθανότατα από Λυών, όπως κάποιοι καλά γνωρίζοντες πιθανολογούν, όπου βρίσκεται η έδρα της Ιντερπόλ!

Αξιόπιστες πηγές υποστηρίζουν ότι στα πρώτα δύο σήματα που έφθασαν στις αρμόδιες ελληνικές αρχές, πρώτον, ζητήθηκε η προσκόμιση τυχόν τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων που έχουν ανοιχτεί από τον εν λόγω επιχειρηματία, βάσει των στοιχείων του ελληνικού διαβατηρίου του! Δεύτερον, η εστίαση των αρχών στις κινήσεις του εάν τυχόν εμφανιστεί στην Ελλάδα.

Εσχάτως υπήρξε και τρίτο σήμα αυστηρά διαβαθμισμένο! Η υπόθεση αναμφίβολα έχει αποκτήσει σοβαρό ενδιαφέρον, με την συνωμοσιολογία ευλόγως να κορυφώνεται όσο η μυστηριώδης «εξαφάνιση» συνεχίζεται…