Το success story του ομίλου Στασινόπουλου

21/02/2022, 15:26
Το success story του ομίλου Στασινόπουλου

Ο ρόλος της Goldman Sachs, η φημολογία για τον ΟΤΕ και η επίσκεψη του αφεντικού της Deutsche Telekom στο Μαξίμου

Η υπόθεση της ΒΙΟΧΑΛΚΟ και γενικότερα της ανάπτυξης και επέκτασης των εταιρειών του ομίλου Στασινόπουλου έχει εσχάτως μεγάλο επενδυτικό και χρηματιστηριακό ενδιαφέρον, με την Goldman Sachs να βρίσκεται και εδώ από πίσω. Εκείνο που ακούγεται μετ' επιτάσεως είναι η συγχώνευση όλων των εταιρειών του ομίλου σε ένα ενιαίο σχήμα και το ντηλάρισμα με διεθνή παίκτη, είτε μέσω εξαγοράς ή με ανταλλαγή μετοχών.

Για την ιστορία πάντως τα νέα γραφεία της Goldman Sachs στην Αθήνα βρίσκονται στο κτίριο του Ομίλου Στασινόπουλου στην Κηφισίας!

Η φημολογία για τον ΟΤΕ και η επίσκεψη του αφεντικού της Deutsche Telekom στο Μαξίμου

Τις τελευταίες ημέρες αναδεικνύεται από τα media και ένα σχετικό σενάριο για τον ΟΤΕ. Το γεγονός είναι πως πράγματι από την αρχή του χρόνου η μετοχή έχει καταγράψει τρελό ράλι ανόδου, γεγονός που δημιουργεί υποψίες ότι πιθανόν κάτι συμβαίνει.

Και μάλιστα χθες συνδυάστηκε και η άφιξη του αφεντικού της Deutsche Telekom στην Αθήνα και η επίσκεψη του στον πρωθυπουργό.

Στην περίπτωση που το σενάριο αυτό έχει βάση, κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά κορυφαία private equity funds, καθώς ο υφιστάμενος βασικός μέτοχος είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους του κόσμου!