Sold out στις βίλες του Costa Navarino!

28/03/2022, 13:49
Sold out στις βίλες του Costa Navarino!

Υπεραξίες 50% για τους νέους ιδιοκτήτες! Τεράστιο ενδιαφέρον, χωρίς τη μεσολάβηση «μεσιτών»!

Μαθαίνω ότι sold out έγινε στις υπερπολυτελείς βίλες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Costa Navarino στη Μεσσηνία, όπου το επενδυτικό ενδιαφέρον για αγορά εξοχικής κατοικίας από Έλληνες και ξένους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και οδήγησε στην πώληση -από τα σχέδια- όλων ανεξαιρέτως των κατοικιών από τις πιο ακριβές των 8-10 εκατ. ευρώ έκαστη, έως τις πιο φθηνές!

Την ώρα τούτη μάλιστα κρατείται σειρά προτεραιότητας όσον αφορά τον σχεδιασμό για ανέγερση νέου συγκροτήματος εξοχικών κατοικιών παραπλεύρως του Costa Navarino αλλά και εντός της έκτασης των νέων ξενοδοχείων που εγείρονται στον κόλπο του Ναυαρίνου!

Το sold out στο Costa Navarino όπου αγόρασαν κατοικίες πολλοί επώνυμοι της διεθνούς σκηνής, από τους αδερφούς Αντετοκούνμπο που απέκτησαν 2 κατοικίες έως και τον general manager της Μπάγερν Μονάχου, έρχεται να προστεθεί στις μεγάλες επιτυχίες του real estate σε εμβληματικά projects όπως αυτό της Lamda Development στο Ελληνικό και των Αράβων στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Και αδιαμφισβήτητα έχει μεγάλη σημασία ότι στην περίπτωση του Costa Navarino δεν «έδρασαν» μεσίτες ή διαμεσολαβητές, όπως στο Ελληνικό για παράδειγμα, με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος να γλυτώσει τις σχετικές προμήθειες, που δεν είναι και λίγες, αντιθέτως…

Προφανώς ο …κοντός, είναι και γάτος…

Πάντως, η ουσία είναι, για να ξέρετε, ότι οι νέοι ιδιοκτήτες των κατοικιών στο Costa Navarino καταγράφουν ήδη υπεραξίες άνω του 50% καθώς η υπερβάλλουσα ζήτηση από το εξωτερικό έχει εκτινάξει τις τιμές, με αποτέλεσμα σήμερα μια κατοικία που είχε αγοραστεί για παράδειγμα στο 1,2 εκατ. ευρώ να πωλείται την ώρα τούτη τουλάχιστον 1,8 εκατ. ευρώ!!!