Σφήνα «μεγάλου παίκτη» στον Σαββίδη για το Open, χαλάει το deal με τους «θεσμικούς πετρελαιάδες»!

15/04/2022, 11:36
Σφήνα «μεγάλου παίκτη» στον Σαββίδη για το Open, χαλάει το deal με τους «θεσμικούς πετρελαιάδες»!

Κάνει κόνξες στους Μπακοκα:yμενάκηδες ο Ιβάν, που ρίχνουν το βάρος σε άλλο φιλορωσικό κανάλι!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι Μπακοκαϋμενάκηδες και Σαββίδης ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία για τον τηλεοπτικό σταθμό Open, ξαφνικά ο Ιβάν -μολονότι καίγεται λόγω επικείμενων κυρώσεων να ξεφορτωθεί το κανάλι- άρχισε τις... κόνξες στους «θεσμικούς πετρελαιάδες» του τύπου δεν πουλάω το 70% αλλά μόνον το 30%!!!

Οι πληροφορίες της αγοράς υποστηρίζουν ότι η αιτία που ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας παριστάνει τον δύσκολο στους «εφοπλιστές» (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι) είναι γιατί στην αγοραπωλησία φέρεται να μπήκε σφήνα πολύ ισχυρός παίκτης, που συνδέεται με εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο και ο οποίος θέτει υποψηφιότητα να αποκτήσει τον τηλεοπτικό σταθμό, χαλώντας την «προσυμφωνία» με τους Μπακοκαϋμενάκηδες!

Οι οποίοι μοιραία, μετά την αρνητική μέχρι στιγμής έκβαση του θέματος, στρέφονται σε άλλο φιλορωσικό κανάλι, μέτοχος του οποίου είναι πρόσωπο που συνδέεται στενά με τον εφοπλιστή Καραγιώργη ο οποίος είχε επωμιστεί τη δημιουργία στη χώρα δικτύου προώθησης της ρωσικής προπαγάνδας κατ’ εντολή της Μόσχας και εκλεκτού της ολιγάρχη!