Ο «μπον βιβέρ» ρισκαδόρος εφοπλιστής «μοίρασε» στις (πρώην και νυν) συζύγους και παιδιά 52 offshore με πολυτελή ακίνητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Ο «μπον βιβέρ» ρισκαδόρος εφοπλιστής «μοίρασε» στις (πρώην και νυν) συζύγους και παιδιά 52 offshore με πολυτελή ακίνητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Έτσι μπήκε ένα τέλος στις ενδοοικογενειακές φουρτούνες, αποκαταστάθηκε το «περί δικαίου» αίσθημα και μπορεί απερίσπαστος να αφοσιωθεί στο απάνεμο λιμάνι της καρδιάς του (συμμαθήτρια της κόρης του)!

Σας είχαμε αποκαλύψει, σε ανύποπτη χρονική στιγμή, ότι «μπον βιβέρ» εφοπλιστής, γοητευτικός και ρισκαδόρος (στην Wall Street άφησε το… στίγμα του), διαχρονικός λάτρης του ωραίου φύλου, με πολλές συζύγους (νυν και πρώην) και παιδιά, εσχάτως κλονιζόταν από ενδοοικογενειακές φουρτούνες!

Βλέπετε, οι πρώην σύζυγοι και τα παιδιά δεν έβλεπαν με το καλύτερο μάτι την προοπτική τού αύριο, ιδίως από τη στιγμή που ο εφοπλιστής με την τεράστια ακίνητη περιουσία παντρεύτηκε φίλη και συμμαθήτρια της κόρης του!!!

Υπό το πρίσμα αυτό, υπό την πίεση του οικογενειακού περιβάλλοντος, πρώην συζύγων και τέκνων, ο πανέξυπνος και χαρισματικός εφοπλιστής έλαβε μια σπουδαία απόφαση, που τον τιμά και αναδεικνύει το ακέραιο του χαρακτήρα του:

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο «μπον βιβέρ» εφοπλιστής με την αξιοσημείωτη προσωπική και ερωτική ζωή προχώρησε στην διανομή της περιουσίας του σε όλα ανεξαιρέτως τα στενά μέλη της οικογενείας του, αποκαθιστώντας τους οικονομικά για το υπόλοιπο της ζωής τους!

Έγκυροι κύκλοι, με γνώση εκ των έσω σε πρόσωπα και πράγματα, μας πληροφορούν ότι ο «ωραίος» του εφοπλισμού προέβη στην μεταβίβαση 52 offshore εταιριών που κατέχουν υπερπολυτελείς οικίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και προβεβλημένα ακίνητα και οικόπεδα στην Αθήνα, σε νησιά και αλλού, στις (πρώην και νυν) συζύγους του και στα παιδιά του από όλους τους γάμους!

Έτσι, φέρεται να αποκατέστησε το «περί δικαίου αίσθημα» στο οικογενειακό του περιβάλλον και φυσικά την προσωπική του ηρεμία.

Έτσι, πλέον, μπορεί να αφοσιωθεί απερίσπαστος στο απάνεμο λιμάνι της καρδιάς του…